Trettondagsafton // Min helg

Fredag

Hade en riktigt lugn och skön fredagskväll. Beställde hem pizza (margarita med mild sås, godaste som finns!), målade naglarna och började kolla en ny serie. ”You” heter den och ni har säkert hört talas om den. Såå spännande och bra!

Lördag

Jag jobbade på Cubus och efter jag stängt butiken drog jag hem och fixade mig. Fick handlat en del kläder faktiskt, farligt å jobba i klädbutik ;). Blev utgång på såsen eftersom det var trettondagsafton. Hade inte alls kul tyvärr och jag känner mig trött på festandet nu. Precis som förra året(vid denna tiden) så blev det 3 vita & lugna månader efter trettonde-helgen. Tror dock inte jag kör 3 månader, men iaf inga utgångar på ett bra tag! Kanske går och tar en drink och that’s it, men ingen mer fest..

Hade min nya ormklänning och ormörhängen till ;) Dressed as the snake I am, hahah skämt å sido 🐍.

Söndag

Idag fyller mamma 57 år och vi skulle ha ett litet kalas här hemma bara. Så vi åkte till Kvantum och köpte smörgåstårta & en princesslängd. Har på mig mitt nya armband och jag kan verkligen inte sluta titta på det, det är ju så fint.. Är det såhär det känns att vara kär?

  • Therese

Gillar

Kommentarer