Shoppingen från Stockholm

Svart söt klänning med prickar från Bik Bok. Tänk i sommar med bara ben eller med tights nu i vinter till fest? Så fin! // En oversize vit krispig skjorta från Zara. Funkar till jeans men jag tänkte faktiskt till sommaren som en klänning med ett par snygga klackar och härliga örhängen. Märks det att jag drömmer mig bort ett halvår eller??

Smått och gott med behövliga grejer. En superfräsch liten vardaglig parfym från H&M i doften ”Rain” (lukta på den, såå god) // Små ringar till mina hål i öronen, köpte 3 sånna paket, har redan satt på mig de andra. // Nyx läppglans. Love it. // Cooling water från Milk. Hört bra om denna, vill testa för jag behöver verkligen hjälp mot röda kinder, svullet nyvaket ansikte osv. // Och dessa söta örhängen från Lily and rose. Ska visa er bättre med ett eget inlägg sen.

När man redan har allt med Gaga, jo då blir de vinylskivor ;) Tycker de är så snyggt att ha som prydnad på en hylla eller på väggen inramad. Denna var i limited edition eftersom vinylen är blå.

Köpte även en pyjamasskjorta från VS och en tvådelad pyjamas fråm H&M. Supersöta men fick inte till någon bra bild på dom. Nöjd med all shopping!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229