Julafton

Igår var det julafton och den startades hos mamma. Vi åt julgröt till frukost och jag kollade sista avsnittet av julkalendern. Hela december har verkligen gått så fort? Hade fortfarande ingen julkänsla hela dagen men det kändes ändå okej. Hur söt blev inte Sigge då med en tomeluva? Jag smälter!!

Vid 12 åkte jag hem till pappa..

..Där hjälptes vi åt med maten innan våra gäster skulle komma. De bad mig göra det lättaste, koka äggen, eftersom jag inte riktigt är en stjärna i köket. :-) Gissa vad som händer? Jag råkar bränna upp en handduk som på något vänster råkat hamna med hörnet under kastrullen. Hahah! Tur att vi märkte det fort, kunde slutat illa. Men detta summerat liksom min nivå på matlagning 😂

Vi åt och kollade Kalle Anka. Given tradition på julafton ;) Hade riktig matkoma.. Vi delade ut julklappar också. Blev så glad!

Sen drog vi tillbaka till mamma igen. Där blev det ytterligare julmat (som jag ej åt så mycket av), ännu mer klappar och lite TV-tittande. Jag vet inte om jag vart supersnäll i år eller något eftersom jag fick såå fina klappar? Är så tacksam och glad verkligen!!

Jul är ett känsligt ämne för många, då det verkligen kan kännas ensamt för vissa, alkoholproblem, jobbigt med familjen, ekonomi och mycket annat. Det blir lätt att man jämför sig med andra och allt blir en slags ”tävling”. I vilket fall som helst så hoppas jag ni haft en fantastisk jul oavsett hur ni firat, hur liten släkt ni har, om det varit med vänner, ensam, utan klappar eller vad som helst.

Gillar

Kommentarer