Haus Labs

Satte kl på 9 imorse för att vara beredd på att beställa Gaga’s nya sminkmärke Haus Laboratories. Det är pre-order, så det kommer skickas i september. Jag hade ingen aning om hur högt trycket skulle vara eller så, så jag skyndade mig och beställde det jag kikat ut innan jag ville ha.

Haus of goddess
Ett kit med ögonskugga, läppenna och läppglans. Detta kitet var det finaste av de alla (och mest användbara) enligt mig. Älskar aphrodite ögonskuggan mest!! Dessutom fick man med en neccessär om man beställde de här 3-kiten.

Sen i eftermiddag tog jag mig en titt igen.. Då blev det detta 2-kitet med ögonskuggor. Downtown punk heter detta, som har färgerna Chained ballerina och Rose b*tch. Beställde egentligen detta kitet endast för rose b*tch ögonskuggan som jag tycker är såå fin. Och de säljs inte styckvis så fick bli detta kitet med 2. Den svarta är också fin, men kommer nog inte vara så fin på mig. Föredrar ljusa ögonskuggor.

Dessutom blev det detta 2-kitet av läppglans som heter Laced. Inkluderar Corset och Attitude. Beställde detta främst för corset! Dessa 2-kiten fattar jag som att de inte alltid kommer sälja, så ville lite passa på.

Längtar tills det kommer!!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229