Årsrecension 2019

Januari - April

I början av året så jobbade jag i receptionen på Iduna, ett jobb jag trivdes på väldigt bra. Slutade där sista februari. Då började jag som timvikarie i skolor kombinerat med mitt jobb på Cubus. Under dessa månaderna så var jag i Köpenhamn en heldag, weekend i Gbg, bowlade, festade, umgicks med vänner, åt ute, tog drinkar, köpte min drömväska, var på Asia spa, firande valborg i Lund, köpte en ny säng.... Upp och ner känslomässigt här, ibland var jag superglad och ibland mådde jag skit. Så som livet kan vara..

Maj - Augusti

Okej, vilken sommar!! Även fast jag jobbade ganska mycket så gjorde jag så roliga saker. Åkte på livets resa till Las Vegas där jag såg Gaga 3 gånger på en vecka & mötte henne även i bilen efter en show. Dream come true! Sån cool stad att få uppleva och roligt med museet med!! Mötte Tiesto på flygplatsen dit också, ganska kul historia. Jag var ute typ två gånger i veckan hela sommaren och hade svinkul varje gång, firade midsommar som var superlyckat, kvällsbadade, åt ute, var i Båstad, var i Köpenhamn, Gbg weekend, firade Tilde, Liseberg, var på Big slap i Malmö, fyllde 21... osv osv.. Hade en jättebra sommar <3

September - Oktober

Hösten så jobbade jag mycket i Läjet på en skola, var lite i Gbg, weekend i Gbg, åkte till Cannes med Tilde en vecka på semester & hade det riktigt bra, hjälpte till med Tildes flytt till hennes första lägenhet, var på Liseberg med Daniel, osv..

November - December

Vintern så har jag mest jobbat på Cubus, precis som i somras. Trivs väldigt bra där! Varit på julbord på societen med cubus, Asia spa, firat Halloween, weekend i Gbg, jul på Liseberg, julbakat, firat jul, firat nyår..

Ska man sammanfatta 2019 så måste jag säga att det har varit ett riktigt superår, unnat mig mycket, gjort kul grejer, resor osv.. Känslomässigt har det varit sådär, främst första halvåret. Men har lärt mig så mycket och haft kul. Jobbat en del också, nya erfarenheter. 2019 kommer bli svårt att slå men 2020, here we go!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229