5 moments..

Man blir alltid glad av sol och palmer, så här är 5 händelser/flashbacks från min Magaluf-resa i somras. Hoppas ni tycker konceptet är kul!

...Här var vi superbakis dagen efter en kul utgång på BCM. Vi hade sett Steve Aoki och deltagit i ett galet skumparty. Vi var alltså hur trötta som helst och tänkte tillbringa en timme på havet. Det var trevligt, även fast jag fick sköta mesta delen av trampandet. Minns att vi hade med oss Tuc-kex som vi vräkte i oss till denna utsikten. Asså åh..

...Här hängde vi vid solstolarna precis vid havet. Ser otroligt rogivande ut faktiskt. Såg precis min bonnabränna på fötterna, haha charmigt. Tror detta var i början av veckan.

...Här står jag poserandes på balkongen framför en Burger King takeaway påse. Var så nöjd med inköpet av denna fina playsuiten jag bär upp. Köpte den samma dag i Palma. Vi stresshoppade i fleeera timmar. Det tog alltså evigheter innan vi hittade något. Så fin är den. Vill typ ha den till mitt studentutspring (ej mottagning).

....Här var vi barn som spenderade dagen på ett vattenland. Vi hade faktiskt jättekul och åkte helt sjuka grejer. Ser ni den långa poolen till höger? Den gick runt hela vattenlandet och jag minns att när jag och Tilde låg i en badring helt avslappnat kom några killar och välte oss. Good times.

...Här ser ni Palma! Här var vi trötta, bittra och förvirrade. Vi hade gått av vid ett köpcenter en bit ifrån Palma och gick alltså hela vägen in till innestaden. Det tog lång tid innan vi fattade vart själva smeten var. Det var iaf en fin väg vid hamnen. Tror det var 35-36 grader så ni fattar ju..

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229