Header

Dessa mascarorna är de bästa jag provat! Rekommenderar verkligen. Den översta är från Too Faced och den andra är Loreals Paradise som man sett mycket på reklamen. Den är verkligen helt fantastisk för sitt pris. Den kostar mindre än hälften av Too faced men är lika bra, om inte bättre.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag har jag haft en ledig dag! Gick tvärs över gatan för mitt första möte med min jobbcoach. Det kändes bra, har redan ett nytt möte nästa vecka. Sedan kom Tilde över & vi hängde i fleeera timmar. Älskar den människan! Vi sitter verkligen ihop och känner varandra nästan för väl.

Vi gick sen till Hajen för att köpa lite gott medan vi bokade hotell. Inget särskilt så, vi ska till Gbg om några veckor bara men vi vill ha det planerat. Sedan körde jag hem henne och nu tänkte jag duscha. Imorgon börjar nerpackning av butiken och det kommer bli en lååång dag. 8-18 i flera dagar framöver.. Nighty på er

Likes

Comments

Sista jobbpasset i butiken då gallret varit uppe. Så konstigt, men känns ändå okej. Nu börjar nya kapitel i livet (det lät cheesy, blir liksom arbetslös, men får se det från den ljusa sidan). En gullig liten flicka kramade om mig flera gånger och sa hejdå. Även fast man bara varit ett butiksbiträde så blir man ett butiksbiträde som jobbat då så många barn och föräldrar handlat till en speciell tid i livet. Hittat doppresenter, bebisleksaker, barnkalas, julklappar, ja ni förstår..

Jag & Anton tog en lunch nere på Zupperia som en "last lunch togther". Vi har blivit så bra vänner, så det ska bli tråkigt att inte få jobba mer tillsammans.

Likes

Comments

Supergod frukost på Mignon med jobbet! Julia hade fyllt år så vi firade henne med detta. Idag är mitt sista pass i butiken innan vi stänger.. Hur sjukt? Men det kommer bli några långa och intensiva dagar när vi packar ner butiken sen.

Likes

Comments

Bor på hotell Kong Frederik. Supernära ströget och fräscht. Tyckte rummet var så fint med det gröna temat och heltäckningsmattan <3

Likes

Comments

Så det blev en tripp till Köpenhamn ändå! Mesta delen av dagen har vi strosat runt på Ströget, kollat affärer och shoppat lite. Blev inte alls mycket, får väl visa snart vad det blev.

Känns dock väldigt surt och tråkigt att jag skulle egentligen se Gaga exakt nu...

Likes

Comments

Nu får jag ta och berätta lite kortfattat vad som händer just nu i mitt liv känner jag.

Tyvärr så ska butiken jag jobba i stänga igen. Det känns verkligen jättetråkigt, dels för jag blir arbetslös om någon vecka & dels för butiken har funnits där så länge jag levt.

Som tur är så får jag ta del av en försäkring pga att jag är fastanställd. Så jag kommer få en jobbcoach som ska hjälpa mig få ett nytt jobb, kunna läsa kurser osv. Har ett möte om några dagar! Har dessutom sökt några jobb och ska på intervju/rekryteringsgräff om någon vecka.

Allting löser sig och jag är ändå ung med jobberfarenhet! Har en chans att testa på något nytt nu och olika branscher.

Sedan blev Gaga konserten inställd pga hennes kroniska sjukdom. Fick veta det när jag hade två veckor kvar tills jag skulle se henne. Fick biljetterna februari förra året, så har alltså sett fram emot detta ett helt år. Och ni som vet så har jag ju varit ett crazy fan since 2009.. Var skitledsen och deppig rent ut sagt hela veckan, men nu har jag accepterat det och bara insett faktan. Hon kommer fler gånger & jag får se henne då igen!

Satt och kollade egenfilmade videos & bilder från tidigare konserter och kände mig lite bättre till mods. Där med bilden! Men idag så åker jag & mamma till Köpenhamn ändå, eftersom hotellet inte gick att avboka kostnadsfritt. Så det blir en mysig liten weekend ändå med mor & shopping. <3

Likes

Comments

Nya tights från Calzedonia! Sjukt snygga, har kollat på dom ett tag. Gissa om jag blev glad när jag hittade dom på rea i Emporia?

Likes

Comments

Instagram@theresehjers