Hejsan bloggen! Nu är klockan tolv och jag fattar inte varför jag ska envisas med att blogga så himla sent? Haha! Nej men idag har det inte hänt så mycket, har jobbat, kommit hem, lagat mat, kollat på vloggar och youtube klipp, börjat få mer inspir…

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Tja!

Vem är jag? Jo, jag är en tjej som är 22 år gammal och har bestämt mig för att börja blogga. Jag älskar att fotografera och måla men musiken har en speciell plats i mitt hjärta. Här på bloggen kommer ni få följa mig genom mina motgångar och medgångar i livet.

Vad händer i mitt liv just nu?

Den 4e Mars tar jag mitt pick och pack och flyttar till Kalmar. Då blir jag sambo med min underbara kille, Oskar, som jag varit tillsammans med i lite mer än ett år. Det kommer med andra ord bli en stor förändring i mitt liv. Jag har börjat nedräkningen och det är inte långt kvar.

Nästa vecka drar jag till Stockholm i 3 dagar typ. Då blir det mycket mys med min kille och hans pappa. Förmodligen mycket sushi också. Vi tre älskar sushi. 7 dagar i veckan. helst.

Nu blir det sängen för imorgon väntar jobb och kanske lite fotografering. Får se vad jag hittar på. Vi hörs puss o kram!!

//Tezz

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments