Hur dum får man vara??????

Som ni vet har jag inte haft internet o idag är det dag nummer 4 utan internet 😡

Zitius skulle ha ringt igår vid 18.30 tiden men det gjorde dom ju inte😡

Utan idag 10.28 ringde dom för att tala om att dom ska komma imorgon mellan 9.00-9.30?????

Å då frågar jag varför dom ej kan komma idag och svaret är " vi måste vara 2"

Jaha tänker jag men för i helvete vi har inte haft internet på 3 dagar nu o idag är det dag 4 utan internet jag menar jag är i stort behov av internet för vissa saker kan jag ej göra via mobilen😡😡😡
Och man kan ju tycka eftersom detta problem har varit i 4 dagar nu så borde ju för fan zitius ha personal in satta så att dom kan lösa problemet som dom ställde till med så fort som möjligt !!!!!!

Jag menar det är ju inte JAG eller BREDBAND2 som har gjort FEL!!!!!

Det är ju ZITIUS!!!!!!!!

Men det blir ändå JAG som får betala full RÄKNING till min internet leverantör FAST JAG kan ju tycka att det är ZITIUS som ska betala MIN räkning denna månad för det är deras FEL!!!!!!!!!

Ååååå blir såååå jävla trött på idioter helt jävla ärligt nej skärp er ZITIUS detta är ej acceptabelt!!!!!!!!!!!

Gillar

Kommentarer

Annorlunda
Annorlunda,
Vänta... vad är zitius och vad har dom för koppling till dig respektive bredband 2? Var själv utan internet en vecka i december sen har det varit stora störningar några dagar i januari. Det är klart Telias fel så dom kan ju se sig i månen efter full betalning. Har tur där att det är klart var skulden ligger. Kan du anmäla zitius till ARN? När du får internet igen kolla gärna in min veckans blogg vinnare Mistiko. En kille som skriver öppet om sin ångest problematik vilket är lite ovanligt.
nouw.com/annorlunda
tezzanhallerstrom
tezzanhallerstrom,
Hej ZITIUS är ett företag som har hand om fiberinstallationer mm o bredband2 är min internet leverantör 😃ZITIUS var och gjorde ett jobb i vårat område o efter det så försvann vårat internet 😔 dom har inte satt tillbaka sladdarna som ska vara till våran lägenhet så här kan bara ZITIUS beskyllas vet inte om man kan anmäla dom ska kolla upp det👍 absolut ska kika in till honom😊
nouw.com/tezzanhallerstrom