​utsikten från hotellet.. så jävla fint! 

:)))))))

!!!!!!

Såhär såg våra kvällar ut varje kväll, vi förade utanför våran rum och spelade så jävla hög musik.

HAHAHA sofia så jävla full klockan 3 på eftermiddagen och tror att hon ser en häst på hotellet?


Bästa bilden från kreta och vi hade de så jävla kul den kvällen

Nästan alla bilder från Kreta: ser ut såhär )))))))

Likes

Comments

Hej och välkommen till våran blogg. Detta är vårat första inlägg och vi sitter just nu i skolan och pluggar. Denna blogg är faktiskt en uppgift i skolan. Om jag ( Tessan ) skulle beskriva oss två så skulle jag kunna beskriva mig som den mer introverta och Vickan den mer extroverta, men jag tror det är därför vi kompletterar varandra så bra. Vi har känt varandra i snart sju år och lärde känna varandra när vi var 12 år. Vi gillade inte varandra så jättemycket men eftersom båda vi var jättenära kompis med en tjej så var vi tvungna att vara med varandra och sen dess har vi hängt nästan varje dag.

Vi har varit med om allt och ingenting tillsammans. Jag skulle också beskriva oss som två personer som bara ser svart och vit, hata eller älska, bra eller dåligt. Jag skulle också säga att vi båda är väldigt drivna, är fett roliga och två jävlar på att festa. De människor som ser oss eller hör undrar nog vad fan vi håller på med ibland. Vi har grov humor och svär väldigt mycket.

Om du blev intresserad av detta du läste nyss ska du nog komma tillbaka då vi kommer ta och skriva allt från resor vi gjort till vad för skumma saker vi gör om dagarna. Nu ska jag åka till jobbet och Vickan ska åka hem. Goodbye🍉  


Likes

Comments