Header

Har precis avverkat ett bodypump pass, ska ägna mig åt lite yoga nu och sen blir det kanske en pw med Hanna.

Låter inte det helt fantastiskt? Det tycker i alla fall jag. 

Pusspuss folket!

Likes

Comments

Idag blir det dålig uppdatering för jag är helt uppbokad. Fick sova ungefär 5 timmar inatt, nu ska jag jobba till 11.39, sen åka till min syrra och passa min gudson medans hon gör halkan och efter det till gymmet! Och sen hem och duscha, äta och sova.
Ska försöka skriva något mer inlägg men är osäker på om jag hinner.
Vill också klaga lite idag... Min rygg har typ låst sig. Vilket betyder att den gör fruktansvärt ont. Får se hur länge jag orkar idag!
Pusspuss folket!

Likes

Comments

Sitter på bilskolan just nu och passar min gudson medans min syrra är ute och kör. Lite mysigt är det allt.
Efter detta ska vi hem till mig och fika och sedan ska jag passa min gudson igen när min syrra är hos läkaren. Då kanske vi passar på att gå ut och ta en promenad.
Pusspuss folket!

Likes

Comments

Idag blir det gymmet igen! Vilket kan vara skönt... Känner dock att min mage inte tycker att det är överdrivet skönt när jag hostar eller skrattar så känns det som att mina magmuskler krampar. Men då känner jag istället så att det är ju bra för då vet jag i alla fall att jag har muskler under allt mitt fett. Haha nej men skämt åsido, det är bra att man märker att träningen gör lite skillnad i alla fall.
Pusspuss folket!
Likes

Comments

Usch... Jag hatar att det redan är söndag. Det innebär att imorgon så är det tillbaka till jobb, skola eller vad man nu ägnar sig åt. Och jag behöver sova ut! Jag har inte sovit ordentligt sedan förra helgen. Och då trodde jag i min enfald att jag skulle fått sova ut då denna helgen, men nej så fel jag hade. Igår var jag tvungen att gå upp för att väcka min sambo och idag var jag tvungen att gå upp för att tvätta. Jag är supertrött. 

Och det spelar ingen roll att jag tänker att "Jag ska gå och lägga mig tidigt ikväll så jag får sova ut", för jag är inte trött på kvällarna. Som tur är så känner jag mig inte så "sjuklig" idag. Gjorde det tidigare i veckan. Och eftersom ja ska passa min gudson denna veckan som kommer också så får jag verkligen inte bli sjukis. 

Ska fortsätta tvätta nu, skriver mera senare!

Pusspuss folket!

Likes

Comments

Idag är det söndag och en stor dag, den stora tvättdagen. Nu ska jag tvätta från klockan 8 till klockan 14. Så himla roligt, jag är så taggad.

Det var ironiskt. Om ni inte kunde räkna ut det själva. Jag hatar det här med att inte ha tvättmaskin i lägenheten. Jag bor tre trappor upp, tvättrummet är i källaren. Vilket betyder att varenda gång jag ska sätta i en ny maskin samt hänga upp tvätten så måste jag gå upp och ner i 4 trappor. Vilket i och för sig är väldigt bra träning, men att ägna halva dagen åt detta är inte optimalt alltså... 

Så nästa lägenhet jag och min sambo skaffar så kommer jag KRÄVA att det finns tvättmaskin, eller åtminstone möjlighet att ha tvättmaskin, i lägenheten. 

Pusspuss folket!

Likes

Comments

Vet att jag är löjligt efter just nu men jag har inte sett denna än. Men har tänkt att jag ska se den nu ett bra tag, och nu blir det alltså av. 

Pusspuss folket!


Likes

CommentsEn sådan här härlig powerwalk blev det idag! Nu ska min älskade sambo göra en god lördagsmiddag och sen ska vi bara mysa resten av kvällen. Blir en lugn lördag idag.
Hanna kommer nog över senare och då ska vi ha lite tjejmys och planera lite för våran framtida träning och så vidare. Haha låter la jättetrevligt? Kanske blir någon ansiktsmask eller så... Förstår att ni killar som läser min blogg blir väldigt avundsjuka nu. Men det är lätt löst. Ring eran bästa "bro", be han komma över med en flarra vin, fläta varandras hår, fixa ansiktsmasker på varandra och sen sitter ni där och kollar på Love Actually. Mysigt!
Pusspuss folket!

Likes

Comments

Nu blir det en mysig powerwalk eftersom det för en gångs skull är uppehåll i allt regnande och snöande. Så nu 

ska jag och Hanna gå ut och gå. Det är mycket roligare när man är två. Och eftersom jag var på ett bodypump pass imorses så är det jättebra med en powerwalk nu. Man måste lägga in lite kondition i träningen också, kan inte bara ha styrka hela tiden. Och sen när jag kommer hem tänkte jag göra några yoga challenge´s eftersom jag är så himla glömsk och glömt bort det nu i några dagar.

Som ni märker så lägger jag ner mer tid och energi i min träning nu, men det är bara för att jag är så himla motiverad. Nu ska det fan bli av det här!


Pusspuss folket!

Likes

Comments