Dagens outfit (för 15 år sen)

Foto: Miriam Ivanoff

Ja visst känner man igen sig...jag menar miljön. Står vid kajen nära Slussen och bilden är väl tagen i januari skulle jag tro.
Det är inget fel på outfitten. Tycker om stilen. Snygg grå kappa som gick att kombinera bra och den där röda skinnväskan som jag älskade. Halsduken har jag faktiskt kvar:-)
Men herre gud vad gammal jag blivit. Jag var väl 15 år när bilden togs. Som ni ser hade jag inte rött hår då. Snart är det väl 16 år sedan. Har tänkt en del på min ålder på sista tiden och att jag känner mig gammal.

Jag har fått höra att jag har min egen stil. Tycker det ofta varit så att jag kommit på en särkild frisyr eller burit kläder som vips sedan blivit en trend (pga av mig:-) och sedan så uttjatat så att jag själv slutat med det. Sammanfattningsvis har jag gått ifrån att välja mycket färg, till att bara ha det svart och sparsmakat till slutligen vad jag skulle kalla en kombination.
Önskar att jag hade börjat blogga tidigare så att jag kunde delat med mig av en massa inspirerande saker. Hoppas ni vill följa mig här och nu!

För att följa mig på instagram klicka här

#outfit #mode #trend #history

Gillar

Kommentarer