Är jättesugen på att starta ett projekt med andra bloggare. Något som skapar en gemenskap och pepp mellan personer med samma intressen, exempelvis bloggandet!

Saknar en plattform där man kan tipsa, motivera och hjälpa varandra. Undrar därför om ni hade varit intresserade av en Facebookgrupp? En grupp där ni kan bjuda in vänner och andra personer ni finner inspirerande. Eller bara ett nytt sätt att skaffa fler vänner på. Vad säger ni?

Tänker att man kan skulle kunna göra olika ”tema inlägg” där var och en får skriva sina tankar kring en viss sak. Eller bara dela med sig av tankar och funderingar om allt möjligt i livet. Kanske hjälpa varandra att välja bilder, redigering eller träffas för en fototräff med syfte till just sin blogg?

Det finns många möjligheter! Först och främst hade det varit härligt med en grupp positiva och härliga människor.

Lämna gärna en kommentar om detta skulle låta intressant! Annars har jag eventuellt ett annat projekt igång inom en snar framtid.

Kram på er!

Gillar

Kommentarer

engai
,
Låter som en grym idé 😃nouw.com/engai
Tessjohans
,
Åh tack, va kul att höra! 😃✨nouw.com/tessjohans
wilmamelin
,
Ska mönstra nu i September och rycker in efter studenten då 😄nouw.com/wilmamelin
Tessjohans
,
Låter superkul, då är det ju inte superlångt kvar ändå! Har själv funderat på att gå med, men inte riktigt kommit till skott eller vågat 😅nouw.com/tessjohans
IP: 82.99.3.229