Tänk hur många veckor man lever under hela sitt liv. Får vara med om både bra och dåliga, soliga och regniga. Sju dagar som skuttar förbi eller sju dagar som ålar sig fram.

Har i alla fall totat ihop en liten veckolista nedanför. Om planer, mål och tips.Veckans serie: Modern Family. Kan se om igen och igen. Kommer nog aldrig sluta fnissa. Har ju också funderat på att kolla in Sex education, hört många prata om den. Sevärd?

Veckans mål: Att läsa varje kväll, prio 1. Har ju lyckats hålla det hela föregående vecka, vilket är mysigt. Annars ska jag nosa ner mig i journalistutbildningar, kolla innehåll och se vilken som passar mig bäst.

Veckans citat:


Veckans låt: Sweet Disposition av The Temper Trap.Veckans bok: Tid - Livet är inte kronologiskt av Alex Schulman & Sigge Eklund. Har fastnat totalt i denna bok. Tips, tips!!

Veckans planer: Förutom jobb: träffa kompis, tvätta, träna och laga en massa mat. Inte mycket mer än så faktiskt.

Veckans mat: Har för tillfället lämnat min rostat-bröd-period och klivit över till fil och musli. Går runt och längtar på jobbet, att få komma hem till en stor skål. Får se hur länge detta håller i sig alltså.

Veckans tips: Prova att strunta i hörlurarna för en dag. Det är otroligt hur mycket man blockerar genom att alltid lyssna på något. Skulle möta upp en kompis i stan häromdagen, blev väntandes i kylan för en stund. Jag och en telefon som höll på att ge upp hoppet om livet.

Det var som att allt blev starkare utan musik. Varenda steg, andetag och uttryck blev påtagligt. Så lägg ner hörlurarna för en stund och ta in omgivningen den här veckan.


Gillar

Kommentarer

filippakindblom
,
sex education är definitivt sevärd! såå bra, kul, även om den är väldigt skum då och då. se den!nouw.com/filippakindblom
Tessjohans
,
Har hört det!! Får ta en kväll och börja kolla på den känner jag! <3nouw.com/tessjohans
lifeofkile
,
JA! Sex education är så så bra!! Och modern family kommer alltid vara en klar favvo <3 Haha älskar när man hittar nån mat som man går runt och suktar efter - vad är det för musli/fil du har hypeat in dig på? xxnouw.com/lifeofkile
Tessjohans
,
Åh har hört det, många som tycker den är superbra!! Hahah jag med, har alltså ätit ostmacka och fil till kvällsmat hela veckan än så länge hehe, kanske borde byta snart! Först var den en granola med lite cashewnötter i och nu är det egenltigen en vanlig ganska tråkig musli (heter typ sunt & gott), men så himla god haha! <3nouw.com/tessjohans
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229