Min måndag:

Fönstret är öppet nu. Tvärs över byggnaden tjuter fiskmåsar och nere på gatan blomstrar somriga turister. Jag skulle egentligen rensa min garderob idag. Kan inte ha kvar alla kläder i flytten. Speciellt inte när det finns mycket som bara tar plats.

Men det blev inte så. Istället bytte jag till mjukis och vred upp högtalaren. Dansade i ett så kallat tid och rum. Trägolven knarrade och jag sjöng med min allra falskaste sångröst, hoppande till Håkan.Just nu är jag nog lite hög på livet. Jag har inte allt, men jag har allt jag behöver. Och jag vet att jag kan om jag vill. Att vi har alla möjligheter i världen, det gäller liksom bara att grabba tag om dem.

Vet inte om det är sommaren som gör mig såhär lyckligt klyschig, men jag omfamnar det. Man mår ju så mycket bättre när man faktiskt tillåter sig att vara glad och struntar i bagateller.För att också vara något vuxen, gjorde jag middag idag. Det blev en vegetarisk bolognese med min nya favvo pasta (hojta till om ni vill ha recept). Kunde inte låta bli att klämma i mig några extra skedar, innan jag plockade undan resterna. Är en liten småätare när det gäller sådant. Eller snarare livsnjutare.

Nu - tisdag - ska jag träffa Jenny och njuta av en ledig dag!


Gillar

Kommentarer

linndossing
,
Vill mer än gärna ha recept!!! Såg SÅ gott ut 😍nouw.com/linndossing
Tessjohans
,
Åh då ska jag se till att dela med mig av det under kommande dagar! Blev otroligt gott 😍❤️nouw.com/tessjohans
johannastromqvist
,
Vilken underbar känsla du bär på vännen & du slutar minsann av dig - härliga du! ♥ Jag vill jättegärna ha receptet, det ser supergott ut!! 😍✨nouw.com/johannastromqvist
Tessjohans
,
Åh fina Johanna, så härligt att höra! <3 Ska absolut dela med mig under någon av kommande dagar, blev otroligt gott! ❤️ nouw.com/tessjohans
IP: 82.99.3.229