Den här veckan har varit bra. Eller kanske inte bra, mer åt "superbra-oj-vad-livet-är-toppen-bra". Vi har filmat hela veckan, haft fantastiska skådisar och ätit pizza. Har också hunnit med sushidejt, skräckiskväll och funderingar på tatuering.

Och allt däremellan har tankarna snurrat iväg. Både smått och stort. Så lite sånt här har snurrat förbi i mitt huvud vecka 49:⭐︎ Jobbar i mejeriet en dag. En unge dyker upp när jag fyller på mjölk från insidan av kylen. Säger "hej" med ett stort leende, följer min blick till nästa hylla, "hej". När jag sänker mig ner för att ta tag i nya paket säger hon "hej". Jag börjar heja tillbaka. Sen håller vi på så mellan varje hylla. "Hej" och "hej", "hej" och "hej". Vad man kan bli glad av en sån liten grej.


⭐︎ Har börjat lägga mobilen i ett annat rum när jag är hemma. Slippa känslan av uppkopplad stress. Bara få vara helt ensam en stund.


⭐︎ Lycka när man ser att avokadon man experimenterar med har fått en spricka där roten ska titta fram.⭐︎ Såg en ost som hette gräddis idag. Tyckte det va lite gulligt ändå.


⭐︎ De har börjat sälja julgranar utanför Coop. Och där kom julbubblorna igen. Stod där med min cykel ett tag. Kunde ej sluta le. Precis som en tok. Vem ler egentligen över julgranar utanför Coop?⭐︎ Ni vet när man äter något och bränner sig? Sen går man runt där medan det svider. Som ett straff. Bara för att man va lite för ivrig en gång. Så har jag det.


⭐︎ Det är något speciellt med helger. Slippa ställa klocka, frukost i säng och egen takt. Även om man skulle va ledig en vardag, skulle det aldrig bli samma känsla. Det är något speciellt med helger.


Gillar

Kommentarer

megkaup
,
asså hahah, din anekdot från mjölkhyllan var ju bara för söt!! 😍nouw.com/megkaup
Tessjohans
,
Hahah men tack!! 😍<3nouw.com/tessjohans
johannastromqvist
,
Ä-L-S-K-A-R dessa inlägg - du är så grym! <3nouw.com/johannastromqvist
Tessjohans
,
Så megakul att höra! Åh tack fina du!! <3nouw.com/tessjohans
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229