Veckotankar. Sånt som blixtrar förbi på två sekunder.

Lämnar ett litet avtryck. Väcker funderingar. Väcker känslor.

Något fint. Något fult.

Här är några av många tankar under veckans gång.✎ Det är väl egentligen den bekväma biten man längtar till. När man fiser framför varandra och lagar tacos på tisdagar. Då man vågar skratta likt en gris och slutar hålla in magen. Att våga vara konstig men äkta. Det är väl egentligen det man längtar till.


✎ I våra hjärtan, det är där drömmar sover.✎ Det är inte själva pyntet som gör det. Inte heller drinken som nyss hamnade i din hand. Kanske inte heller musiken. Inget av det. Stämningen är något som blir av oss. Bubbliga skratt, krokiga buggsteg och hoppfulla ögon. Det är vi som gör det.


✎ Plockade upp frysvaror på jobbet idag. En pappa kommer fram och undrar om lasagne. Den hans son är så förtjust i. Får mig att tänka på katten Gustav och nästan smyga fram ett leende. Jag pekar bort mot charken och svarar att den möjligtvis kan finnas där. Han tackar och ropar sedan "kom nu hjärtat". Och på två sekunder går hans son tätt intill. Jag står kvar och kan inte låta bli att känna värme. Att det kan vara så vackert att kalla någon man håller kär för hjärtat.✎ Ibland klantar man till livet. Som när man var liten och lekte med vattenfärg. Vips så dränkte man hela sin värld i färgglatt blod. Sorg kom och sorg gick. Därefter var man starkare än någonsin tidigare.


Gillar

Kommentarer

Enylja
,
Så himla magiskt inlägg och så fint att få ta del av dina veckotankar fina du. ❤️nouw.com/enylja
Tessjohans
,
Åh tack så mycket, så otroligt kul att få höra! ❤️nouw.com/tessjohans
johannastromqvist
,
Så vackert - älskar dessa inlägg!! ♥️nouw.com/johannastromqvist
Tessjohans
,
Åh tack fina!! Så kul att höra verkligen! ❤️nouw.com/tessjohans
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229