Det var längesen nu. Längesen jag visade er mina veckotankar. För att vara helt ärlig har jag inte tagit mig tid till att skriva ner allt som flyger förbi. Eller hunnit skriva överhuvudtaget. Det är lite mycket nu. Skola, jobb och träning äter upp mina dagar. Men efter klockan fyra idag, då är det helg. Jag ska se Mia Skäringer, träffa Jenny, plugga och andas.

Härmed ger jag er några av veckans tankar:✎ Det har regnat i flera dagar nu. Jag går runt likt en deprimerad dagisfröken. På med minst tre lager kläder och vindtät kappa. Stridar emot regn, kyla och blåst. Simmar igenom djupa vattenpölar.


✎ Söndagmorgon och jag äter frukost och halvkollar antikrundan. Slog mig att det typ alltid är fint väder under antikrundan?? Den långa kön som är flera hundra meter lång, täcks av sol, varenda gång. Tror inte fult väder existerar under deras inspelningar.


✎ Mina anteckningar är fyllda av förlorade tankar.✎ Gick förbi stadsbibblan imorse. Det är som att böckernas doft tränger sig ut. Omringar byggnaden med en bubbla av speciell doft, gammalt papper och stoft.


✎ Spenderar tid i köket en vanlig torsdagkväll, skalar potatis för livet och lyssnar på nostalgilåtar. Vill slänga av mig tröjan och fria huden i mitt lilla kök, bli en naken kock. Under mitt tak gör man så, lite som man vill när man vill.


✎ Att prata med snygga människor kan vara svårt ibland, hur gör man?


Gillar

Kommentarer

SimonAndersson
,
Vill man prata med snygga människor så ska man inte tänka så mycket på att personen är snygg 😊nouw.com/simonandersson
Tessjohans
,
Helt rätt, det är så man ska tänka egentligen! 😃nouw.com/tessjohans
johannastromqvist
,
Ibland är det mycket vännen, ta hand om dig! Så himla spännande att se Mia, hoppas den var bra! Jag ska själv på hennes föreställning i november! LÄNGTAR! ♥♥nouw.com/johannastromqvist
Tessjohans
,
Verkligen! Man får bara försöka ta sig igenom såna perioder. Hon var så otroligt grym, du har verkligen något att se fram emot i November kan jag säga!! <3 Kram på dig fina Johanna ❤️nouw.com/tessjohans
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229