1. Sommar med Sabina Ddumba.

Har aldrig lyssnat mer än något enstaka avsnitt av sommar i P1. Har bara inte blivit eller funnit intresse för det. Men som den podd-älskare jag är så söker jag ofta nya avsnitt och kikar runt. Snubblade därför in på avsnittet med Sabina Ddumba.

Lyssnar på hennes musik en del, hon har verkligen en sån vacker röst! Hennes avsnitt i P1 var minst lika bra! Både hennes historia och sätt att berätta på. Verkligen ett tips till er som älskar att lyssna på poddar!2. Shopping i garaget

Är ju en person som älskar att göra om och fixa. Något som kanske har blivit liite för mycket nu sedan jag flyttade hem igen. Bland annat har jag gått på shoppingtur i vårt garage. Vi har knökat in en hel del gamla möbler där. Ja, ni vet hur det blir med garage och vind, man slänger in sådant som inte används.

Går in i garaget för att hämta någon tröja i en flyttkartong och kommer ut med en hylla, tavla och kruka. Ser potential i mycket och tänker att det kan vara fint att ha till min framtida lägenhet. Riktigt billigt i vilket fall!

Här har ni ett exempel, en hylla, en ganska ful hylla? Tänker att man kan måla om den i en snyggare färg och piffa upp den lite. Kan bli bra!3. Stora blåbär

I vintras bodde jag hos min faster ett tag innan jag fick egen lägenhet. Hon köpte alltid hem stora blåbär och hade i gröten eller filen. Något jag också fastnade för och har under två senaste veckorna börjat köpa hem jag med. Nu på sommaren när även jag lägger undan gröten för en stund, är det alldeles perfekt i filen! Rekommenderas verkligen med fil och musli. Så enkelt, men ack så gott!


Gillar

Kommentarer

ellenholmberg
,
Tack för tipset med Sabina Dumba i sommar i p1, brukar lyssna på det såå bra!😍nouw.com/ellenholmberg
Tessjohans
,
Åh ja så lite så, verkligen superbra avsnitt! Borde nog också börja lyssna mer på det! 😍nouw.com/tessjohans
IP: 82.99.3.229