Välkommen till kursen "hur du dejtar dig själv" del ett. I det här avsnittet tipsar jag om hur man på bästa sätt tar hand om sig själv under en torsdagkväll.

Den här dejten kräver lite förberedelser så som mathandling, tändstickor och tålamod.Steg ett är alltså att fundera ut en maträtt, gärna en som tar lite tid så du hinner dansa i köket. I mitt fall blev det rödbetor och morötter i ugn med qournfilé.

Jag började med att skala allt som skulle in i ugn samtidigt som jag lyssnade på en gammal spellista och drog några härliga torsdagsmoves.Därefter hackades allt.Och placerades fint i glasform.Qournfiléerna slängdes på!Gick runt och tände ljus lite överallt.Stod sedan redo med vanten i högsta hugg.Och titta där, välkommen till dejten.

Man behöver inte alltid en partner som anledning till att mysa till vardagen. Blir lätt att man struntar i småfix och hamnar i tänket "det inte är lönt" eftersom man ändå är själv. Gör det för dig, du är värd precis lika mycket.

Nu ska jag plugga en stund och sedan gosa ner mig med en bok.

Hej hopp på er!


Gillar

Kommentarer

Matildaberlin
,
Men guu vad underbart!! Och tack för påminnelsen (även om jag nu då har en sambo, haha)! KRAM FINA <3nouw.com/matildaberlin
Tessjohans
,
Ååh ja!! Så lite så, haha kanske kommer till användning ändå! Kram på dig <3nouw.com/tessjohans
johannastromqvist
,
Men alltså åh - vad du är underbar! Och du har så himla rätt i det du skriver man behöver verkligen inte vara två eller fler för att dejta! Så viktigt! ♥️ Kram finastenouw.com/johannastromqvist
Tessjohans
,
Åh men ska du säga Johanna! Verkligen inte, ibland behövs det bara en själv! Kram på dig ❤️nouw.com/tessjohans
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229