Varje ny dag har vi ett val. Ett aktivt val. Vi kan välja att fokusera och hålla fast vid något som hänt för flera år sedan. Vi kan också välja att släppa taget och gå vidare.

Man kan se alla problem och lägga ner allt sitt fokus på vad som är fel. När man väljer att lägga sin energi på negativa tankar utstrålar man även detsamma. Något jag tror smittar av sig väldigt enkelt på andra. Vi kan jämföra det med en dålig dag där man "vaknat på fel sida". Om du snäser, muttrar och är allmänt otrevlig kommer din negativa energi försöka vandra vidare till omgivningen. Ni vet själva hur man ibland kan stöta på en energibov som fäller en snabb kommentar och sekunden efter tänds den där lilla ilskan inom en, i alla fall för en stund.

Men sen kan man också välja att se alla lösningar och dess positiva verkan. Istället för att lägga all sin energi på det där enda problemet, händelsen eller människan, kan man vända om. Välj att se vägen ur tankarna. Släpp den där gamla händelsen. Man kan ändå inte resa i tiden, så varför lägga allt sitt fokus på det gångna?

Livet blir så mycket enklare när vi väljer att se det fina i varje stund. Jag lovar att du kommer känna mer glädje till livet och att ditt bubblande skratt kommer smitta av sig. Din passion och positiva energi kommer leta sig vidare samt inspirera din omgivning.

Som ett citat funnit på Pinterest "You give life to what you give energy to". Något jag tror på väldigt mycket. Så välj vad just du vill lägga din energi på. Vill du lägga den på något som drar dig bakåt eller något som faktiskt får dig att växa? Det är ditt liv och ditt val.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229