Sitter här och allting spritter i mig. Herregud vad mycket bra det finns just nu. Detaljerna i periferin av livet. Kryddan som gör dagarna lite bättre.

Därför hoppar jag in här en onsdagskväll och tipsar lite.Först och främst, Molly Sanden. Jag dör och smälter och bultar på samma gång. Det här albumet är klockrent. Orden som beskriver allt man känner. Nypor av tankar efter ett breakup för två år sedan.

Det här lär gå på repeat dagarna om, timme för timme.

Det här är "hjälp-vet-inte-vad-jag-ska-ta-mig-till-vad-bra".Numero dos är självklart den omtalade serien Chernobyl. Skaffade HBO för denna seriens skull. Blev fast efter avsnitt ett, nu sitter jag här och vill inte sluta se.

Kort och gott skildrar den kärnkraftsolyckan i Tjernobyl, som skedde i April 1986 i Sovjetunionen. Och jag älskar ju sånt här, tycker det är otroligt intressant.

Trailern hittar ni här.Vidare till något mer lättsamt. Scrollade hit och dit på instagram, som en ibland gör. Sen ploppade detta gulliga konto upp. En sida som får en att småfnittra lite i sin ensamhet och ger en mysighetskänsla.Om man liksom är lite nere och så, blir detta ett plåster på det hela. Något som hjälper i stunden.

Ni då, har ni några härliga tips såhär i slutet av maj?


Gillar

Kommentarer

linndossing
,
Älskade Molly alltså, SÅ grym!!nouw.com/linndossing
Tessjohans
,
Oh ja!! Så otroligt grym!! <3nouw.com/tessjohans
johannastromqvist
,
Åh måste lyssna på Mollys album inser jag nu! Tack för tipset fina du!! ♥nouw.com/johannastromqvist
Tessjohans
,
Gör det! Ett så otroligt bra album! <3nouw.com/tessjohans
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229