Så knäppt det är, att internet är en hel värld i sig. Alla människor på denna planet samlade på en och samma ruta. Med oändliga möjligheter till att prata med den man aldrig skulle möta på stan. Inte bara sådär. Kan nog aldrig sluta bli så fascinerad över detta. Tycker det är mer än megacoolt.

Har under bara denna vecka kommit i kontakt med två nya personer på Instagram. Vilket är så spännande. Och ni som hänger på nouw! Hur häftigt är det inte att vi blir som en liten peppande familj på något sätt?

Hur som helst tänkte jag att det var dags att avslöja ännu lite mer om mig själv. Sånt ni kanske inte vet eller så vet ni.1. Gör ofta grimaser när jag tänker. Ni vet när man går runt och har små konversationer i huvudet, spelar om händelser eller fantiserar om osagda meningar. Händer alldeles för ofta att mitt ansikte formar sig som om jag pratar med någon. Måste se väldigt skumt ut, speciellt när det råkar hända på jobbet haha.


2. Är expert på att döda växter. Tyvärr! Jag försöker verkligen, det gör jag. Vattnar, beundrar och allt sånt. Men på något sätt går det bara inte. Som det ser ut just nu så dör dem lite, lever lite och dör lite igen. Det går liksom upp och ner. I skrivande stund så lever dem. Tur det!


3. Jag är kär i att handla Second hand. Kan inte gå in på Myrorna och komma ut tomhänt. Börjar alltid med att jag endast ska kika, ta en liten titt och så. Slutar med att jag grabbar tag i en korg och funderar på om jag ska köpa en komplett te-servis även fast jag inte dricker te.4. Tror att alla nära som gått bort alltid finns med oss. På något vis. Som skyddsänglar eller energier. Att de ibland tittar till oss för att se hur vi har det. Håller händer när vi går igenom tuffa tider och firar när något gott sker. Det tror jag.


5. Fick i tisdags veta att Gyllene kvicken i Harry Potter (alltså den lilla guldiga bollen de flyger efter) kallas för Gulesnoppen på norska. Kan inte sluta skratta åt det här haha. Jag och min barnsliga humor. Lyckades till och med hitta ett klipp på youtube för er som vill se. Klicka här för att se.


6. Tycker frukost är bästa målet på hela dagen. Om jag fick välja så skulle vi äta frukost flera gånger per dag. Kan varieras på så många olika sätt. Tänk bara hotellfrukostar, det skulle man ju lika gärna kunna leva på?


Gillar

Kommentarer

Enylja
,
Åh, second hand är bäst! Och tråkigt med växterna, jag dödade varenda växt som var nära mig förr, sen tvärvände det och växter blev det bästa jag visste och så fick jag plötsligt gröna fingrar, haha! Så kul att få veta mer om dig även, hihi. 💛nouw.com/enylja
Tessjohans
,
Åh ja verkligen, finns så mycket man kan fynda där! Haha åh men då kanske det finns hopp för mig med får vi hoppas på. Eller så får du skicka över lite gröna fingrar krafter hit haha! Så härligt att höra! ❤️✨nouw.com/tessjohans
johannastromqvist
,
Tycker precis som du det är så coolt med vårt samlingsställe på internet, tänk att vi är som en liten familj allihop - fantastiskt! <3 Jag precis som du tror minsann att våra närstående som går bort finns med oss, vakar över oss och skyddar oss mot allt ont. Det känns på något sätt skönt att tro på dig! <3 Kram finaste du och tack för att du delar med dig utav dig!nouw.com/johannastromqvist
Tessjohans
,
Precis, så fantastiskt att det kan vara så! På så sätt är sociala medier och internet så himla underbart! <3 Så fint att höra att du med tänker så, att dem liksom alltid finns med oss! Tack själv finaste du och varma kramar till dig <3❤️nouw.com/tessjohans
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229