Meloner. Brön. Nunga-nungas. Vad man än väljer att kalla dessa besläktade fettklumpar på kvinnokroppen.

För sisådär sju, åtta år sedan, gick jag runt och dagdrömde. Hade en otrolig undran kring hur mina bröst en dag skulle se ut. En barnsligt stor längtan, att knappt kunna bärga sig. Kunde se mig själv strosa omkring bland Lindex djungel av bh:ar och modeller. Att jag inom en snar framtid kunde fylla provrummet med rosa spets och mönstrade tyger, var overkligt.

Jag och mamma sitter i bilen efter en dansträning. Jag hade tänkt på det länge nu, nästan alldeles för länge. Idag skulle det ske, jag skulle fråga mamma om min allra första bh. Frågan är bara hur jag skulle våga, det kändes nästan förbjudet att ens nämna det. Kom igen, tre snabba andetag och sen är det över, tänkte jag. Du behöver bara räkna till tre. Okej, okej, nu kör vi. Andetag in, andetag ut. Naturligtvis börjar mamma undra om dansträningen. Inte nu, inte nu tänkte jag.

"Hur gick det? Är du redo för tävlingen på lördag? Vad heter hon som dansar med han nu igen?"

"Jo, ja, jo" blir mina korta och stressade svar.

Jag var ju redo. Orden fanns ju på tungan, dem skulle bara släppas ut i det fria. Vi börjar om igen. Det här kommer gå galant. Andetag in, andetag ut och så ett-två-tre.

"Mamma kan vi åka och köpa en bh till mig?" jag andas häftigt efter ha pressat ut meningen på mindre än en sekund.

"Men självklart, det kan vi fixa" svarar hon innan samtalet glider vidare till dansen igen.

Så det hände precis. Nickar smått för mig själv och tänker grymt. Jag Tess Johansson kommer bli med bh. Trots att mina halvbakade knoppar till bröst knappt fanns där. Men vad gjorde det när något större väntade. Resten av bilresan smög sig mitt finurliga tonårssmile fram. Vad jag inte visste då, var att brösten inte skulle bli så värst större och att mina förutspådda fantasier var fel. Men idag sitter dem där, likt två mygbett under tunt linne och jag är nöjdare än någonsin.


Gillar

Kommentarer

feliciawallgren
,
Hahaha, har precis samma problem<33nouw.com/feliciawallgren
Tessjohans
,
Hahaha skönt att inte vara ensam om det <3nouw.com/tessjohans
Eliah
,
For en morsom liten anekdote! Husker det selv. Jeg turte dog aldri selv å spørre min mor, jeg bare stjal fra min storesøster 😅okerari.com
Tessjohans
,
Mycket smart! Hade gjort precis samma sak om jag hade haft en syster, oturligt nog har jag bara bröder, så var tvungen att slänga ur mig frågan haha! <3nouw.com/tessjohans
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229