De senaste dagarna har jag sprudlat av lycka. Nästan bubblat över lite. Jag har haft väldigt mycket press på mig under hösten. Tänkt att allt måste hända här och nu. Att jag inte får stå still utan hela tiden bör röra mig framåt. Men efter ett samtal med mamma släpptes allt. Hon är en av dem som kan få ner mig på jorden igen, att faktiskt uppskatta och leva i nuet.

Det är så lätt att glömma bort. Glömma att leva här och nu. Framtiden kommer och det är ingen som helst stress dit. Vi måste ta tillvara på idag.

Så länge tycker jag vi ska ägna en extra tanke till att:Leva efter hjärta!

Låt inte din hjärna ta över för mycket. Tänk inte på vad som lär bli rätt respektive fel eller vilken utbildning som ger mest pengar. Det är inte det livet handlar om. Gör istället det som känns rätt för dig, som får hela dig att sprudla och lysa. Något som gör dig lycklig. Ditt liv handlar om dig och ingen annan.

Ta mer beslut efter ditt hjärta och vad som känns bra i magen. I princip alla beslut i mitt liv har jag tagit efter hjärtat. Många gånger har det gått åt pipsvängen medan andra gånger blivit helt fantastiska. Grejen är att även om saker har gått helt fel, ångrar jag ingenting. För om jag inte följt mitt hjärta, då vore det inte jag.Våga, våga, våga!

"Man ångrar bara det man aldrig gjorde" är ett citat jag fastnat för och tänkt på många gånger. Du har ett liv, inte ska du hindras av din rädsla. Vill du ut och resa, men inte har en resekompis? Res själv! Är du kär? berätta det! Trivs du inte på jobbet? Säg upp dig! Våga kasta dig ut! Man vill inte sitta på ålderdomshemmet och undra vad som kunde varit.

När jag var liten var jag ganska feg och höll mig gärna till den säkra sidan. Under de senaste fem åren har jag snurrat om helt. Jag kastar mig ut i saker och ting (oftast utan att ge det en extra tanke). Flyttade till Göteborg utan att känna en kotte, reste till andra sidan landet och stod framför publik flera gånger, bara i år.

Tror man måste våga låta saker bli som dem blir. Våga tänka att allt faktiskt löser sig. Att sluta oroa sig för grejer som ligger långt fram i tiden. Man kan inte påverka allt. Så våga!Se alla möjligheter!

Vi lever i en värld full av möjligheter. Du kan göra precis vad du vill bara du ställer dig in på det! Åk till Paris, bli rockstjärna, volontärarbeta eller spring ett marathon. Valmöjligheterna är oändliga. Se till att följa och kämpa för dina drömmar.

Du är grym och kommer klara allt här i livet. Du måste bara öppna ögonen, se möjligheterna och ta chansen. Jag tror på dig!


Gillar

Kommentarer

Emma Engström
,
Så fina och peppande ord! Älskar dina inlägg <3nouw.com/emmaengstrom
Tessjohans
,
Åh tack!! Blir superglad! <3nouw.com/tessjohans
johannastromqvist
,
Du är verkligen så galet grym på att få ner ord på ett vackert sätt för att inte tala om din magiska bilder!!! ♥nouw.com/johannastromqvist
Tessjohans
,
Åh men tack så mycket!! Blir verkligen superglad! <3 Kram! nouw.com/tessjohans
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229