Jag tror att det är lätt till att vi glömmer se det fina. Att liksom uppskatta vad som finns precis framför ögonen på oss. Vi har så mycket i livet som faktiskt är bra, som vi ibland tar för givet. En dag kan allt vara borta, så öppna ögonen och ta in varenda sekund.

Tre saker vi måste börja uppskatta mer är:Vänner & familj

Det här med att vårda relationer och aldrig ta någon för givet. Vi måste bli bättre på att våga visa uppskattning. Det kan vara så enkelt som att slänga iväg ett sms eller ringa ett samtal, bara för att höra hur det är med personen i fråga. Att man visar att man finns där och bryr sig om.


Din hälsa

Jag har aldrig riktigt uppskattat att jag är frisk utan mestadels tagit det för givet. Det har liksom varit en självklarhet i mitt liv. Det är inte förrän på senare tid jag verkligen har insett att det bara är ren tur. Långt ifrån många har en fungerande vardag utan smärtor och sjukdomar, vilket är så himla hemskt.

Vi vet aldrig hur länge vi får ha det såhär. Det kan slå ner som blixten under en klar himmel. På endast sekunder kan hela ens liv vändas upp och ner. Ta hand om din kropp och ta aldrig din friskhet för givet.

Varje dag ditt hjärta slår har du dragit en trisslott.


Hela du

En så viktig punkt som jag har lyft upp många gånger tidigare. Att faktiskt uppskatta dig själv. Alla dina värderingar, erfarenheter och kunskaper. Och dina glittrande ögon och vackra personlighet. Hela du är fantastisk!

Det är inte ofta vi stannar upp och ger oss själva en klapp på axeln. Så från och med nu, gör det. Stanna upp, klappa dig själv på axeln och tänk "jag är så otroligt grym!". För tro mig, det är du!


Gillar

Kommentarer

Artbyellinor
,
Jättefint skrivet och så sant. Man ska räkna sina välsignelser ❤nouw.com/artbyellinor
Tessjohans
,
Åh tack! Det ska man verkligen, så viktigt ❤️nouw.com/tessjohans
Ida
,
Jag önskar jag hade vänner. Önskar jag mådde bra. De som är friska har tusen önskningar men de som är sjuka har bara en; att må bra. onlyonewaytogo.blogg.se
Tessjohans
,
Jag vill alltid tänka att det kommer att bli bättre, även om det inte känns så just nu! <3 Förhoppningsvis blir det lite lättare för varje dag och varje steg man tar. I vilket fall tror jag att det är vitkigt att få prata och ventilera kring sina tankar, man är aldrig ensam. Du får jättegärna skicka iväg ett mejl om du känner för att skriva om allt eller inget ❤️ Min mejl är tessjohans@outlook.com. Kram på dig!nouw.com/tessjohans
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229