Plötsligt ligger man där med mensvärk, tårarna i halsen eller med ösregn smattrande mot rutan. Stunder då livet känns lite extra surt. Därför dyker jag upp som en räddare i nöden. Här kommer tre tips på feelgood filmer!


1. Rough Night (2017)

Fem gamla vänner återförenas äntligen när det vankas möhippa. Det är dags för Miami och partajande. Men självklart blir det inte alls som gänget har tänkt sig. Speciellt när de råkar döda en manlig strippa.

Jag är lite svag för Scarlett Johansson och blir kanske därför en aning partisk här, hehe. Nåja! En underbar film som funkar lika bra till tjejkvällen som när du ligger hemma och fulgråter. Säger bara se!2. Coco (2017)

Miguel är en 12-årig pojke som mest av allt älskar musik. Något som är strängt förbjudet inom hans familj, som hatar musik. En dag bestämmer han sig för att delta i ett musik arrangemang, men något går snett och han hamnar istället i dödsriket. För att övergå till den ledande världen igen, vill hans döda förfäder att han slutar med musik. Något Miguel vägrar gå med på.

Såg den här nyligen och blev kär. Man kan inget annat än att le åt filmer som denna. Så himla mysig! Dyk ner med popcorn i soffan och Coco på tv:n, lovar att du inte blir besviken.3. To all the boys i loved before (2018)

Lara Jean är en vanlig high school tjej, som lever ett ganska lugnt liv. Fram till att hennes fem hemliga kärleksbrev skickas till avsedda personer det vill säga. Då vänds allt upp och ner, men efter en överenskommelse hittar hon en väg alla vinner på.

Minns att jag såg den här filmen en dag då jag kände mig super nere. Som att hela världen rasat och allt jag vill var att gömma mig under täcket. Och det är en sån där mysfilm. En du ler lite åt och ger en varm kram om hjärtat.

Fick även reda på att det finns en bok! Blir lite småsugen på att beställa hem den faktiskt.Har ni några bra filmer man måste se?


Gillar

Kommentarer

fridachristinas
,
Åh vilket bra inlägg, älskar To all the boys i loved before, sååå himla mysig!nouw.com/fridachristinas
MartaKristin
,
Coco! 😍En så jäkla underbar film!nouw.com/martakristin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229