Godmorgon på er finingar!

Det är söndag igen och vad passar då inte bättre än en söndagslista? För att sammanfatta veckan och se över vad som faktiskt har hänt. Har ju minne som en guldfisk haha, så vi får se hur mycket jag lyckas komma ihåg!Vad ska du göra idag?

Söndagar för mig brukar ju vara en slappdag där man tar hand om sig själv lite extra. Men idag blir det istället en "att göra dag". Jag ska ta tag i lite manus och liknande inför vår inspelning i veckan. Ska även försöka peppa igång mig själv och förhoppningsvis få klart en övningsuppgift till skolan också.

Ikväll ska jag däremot belöna mig själv med tända ljus och film tänker jag!

Vad har varit bäst i veckan?

En av de bästa stunderna i veckan måste nog ha varit när jag åkte inom jobbet för att handla. Stannar kvar ett tag och pratar med en kollega om allt möjligt. Hade tidigare haft en rätt seg dag och när man då möter en energifylld person så vänds det helt. Lycka smittar av sig!

Vad har varit sämst i veckan?

Lägger faktiskt inte ner så många tankar på sånt som är dåligt, därför minns jag sällan det heller. En av de största besvikelserna måste dock ha varit nu imorse. Jag var otroligt sugen på först en ostmacka med gurka, inser att ingen ost finns. Tänker då att en äggmacka funkar exakt lika bra och kikar in i kylskåpet. Inga ägg. Ni vet när man är så sugen på något och inser att det inte finns hemma? Den känslan är inte kul haha.Vad har du sett för filmer?

Om man bortser från mina timmar framför Breaking Bad har jag sett en film. 22 July (2018), en film om händelsen på Utøya 2011. Måste bara säga att man blir så gripen av denna film. Fick en klump i magen medan tårarna rann ner för kinderna.

Vem har du snapchatat mest med?

Snapar inte så mycket med folk nuförtiden faktiskt. Men den jag snapat med mest under veckan måste nog vara M eller J.

Har du gråtit något?

Som jag nämnde ovan så grät jag till filmen om Utøya. Tror inte riktigt man kan fatta att det har hänt på riktigt. En sån himla hemsk och tragisk händelse. Något som inte borde få hända. Tårarna rann som en flod ner för kinderna och om jag ska vara ärlig kunde jag knappt sova efteråt. Blev väldigt berörd.Vad längtar du efter?

Ni kan nog lista ut det vid det här laget, men lägenheten!! Jag är otroligt taggad för att få bo ensam igen och inte klättra på väggarna. Men även att få inreda, den är dessutom större än min förra lägenhet vilket är toppen! Räkna med många före och efterbilder!

Vad vill du tipsa om?

Jag vill tipsa om äppelmos på gröt. Det har varit min frukost veckan lång. Min farmor brukar fixa och trixa med lite allt möjligt. En dag så trillade ett sms in om att hon hade äppelmos till mig. Helt underbart glad blev jag! Sen dess har min topping på gröten bestått av banan och äppelmos. Verkligen ett tips om ni vill piffa upp havregrynsgröten!Vilken låt sammankopplar du med den här veckan?

Roses av Outkast. En gammal goding som jag aldrig tröttnar på. Kan inte räkna hur många gånger jag, Vilma, Sara och Ronja sjöng den på singstar under gymnasiet. Den har dunkats högt i bilen under veckan.

Vilka emojis får sammanfatta veckan?

Skulle sammanfatta min vecka med 😍, för att jag äntligen har hittat rutiner som funkar för just mig.

Har även spenderat en del tid utomhus. Både när jag har sprungit och fotograferat. Så underbart! Därför kastar vi in en liten gran 🌲 också!


Listan finner ni här.

Gillar

Kommentarer

johannastromqvist
,
Så snygg outfit du bär, den klär dig verkligen! <3 Även jag såg filmen 22 July i veckan, så sjukt! Den är verkligen fruktansvärd, man kan verkligen inte förstå det. Jag grät mig igenom hela filmen precis som du. <3 Kram sötnosnouw.com/johannastromqvist
Tessjohans
,
Tack så mycket fina du! <3 Ja verkligen! En så himla hemsk händelse som man inte ens önskar sig sin värsta fiende. Så stark film! Kram på dig <3nouw.com/tessjohans
celinelundqvists
,
Så coola byxor! Love them!nouw.com/celinelundqvists
Tessjohans
,
Åh tack så mycket! <3nouw.com/tessjohans
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229