Hej hopp på er!

Hoppas ni fick fira alla hjärtan ordentligt igår, vare sig ni firade med familj, vänner, partner eller er själva. Ville kika in här och kasta glitter och hälsningar och gud vet vad. Men i ärlighetens namn är en inte så pigg efter elva timmars jobb. Så säger det nu: Glad alla hjärtans dag i efterskott.

Tycker vi trallar igång denna fredag med en titt på veckans lista.Veckans bästa: Att jag och K filmade i Varberg, vår första riktiga intervju. Ballt!! Även att jag fixat besök på radio för lite kik omkring. Uppskattar till tusen att få prova mig fram såhär.


Veckans sämsta: Trampat sönder min cykel. Eller trampat och trampat, knäckte på något sätt min (redan lösa) pedal. Jag som bara ville cykla i vårt våriga väder.


Veckans känsla: Stress. H-a-t-a-r. Har hundra saker på en och samma gång just nu. Vilket är kul, samtidigt som jag inte riktigt vet hur jag ska hinna med allt. Tror det lugnar sig nästa vecka. En planering måste göras, för att ha koll på skola, jobb och redigering.Just nu: Har jag morgontränat, ska piffa till lägenheten inför ikväll och sedan bege mig till skolan.


Helgens planer: Ikväll blir det alla hjärtans dag kalas med vänner och tända ljus. I helgen ska min lillkusin firas, det ska pluggas och eventuellt redigeras + mysas på soffan en del också.


Gillar

Kommentarer

artibus
,
Du äär så vacker att jag får ont i hjärtatnouw.com/artibus
Tessjohans
,
Åh men ska du säga fina du! <3nouw.com/tessjohans
johannastromqvist
,
Magiskt fina du, hoppas du får en så fin kväll tillsammans med vännerna! Det är du värd efter en tuff vecka med stresskänslor! ♥️✨nouw.com/johannastromqvist
Tessjohans
,
Åh ska du säga fina Johanna! Hade en super kväll! Hoppas din helg har varit toppen ❤️nouw.com/tessjohans
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229