Klipp och klapp. Det här var slutet på vår Umeå tripp. Kan med händerna i luften skrika att det här varit bäst i sommar. I alla fall i topp tio.

Innan vi slår ihop boken helt och hållet, tittar vi på en sista dag.I torsdags blev det fint väder uppe i norr. Varmaste dagen denna veckan. Och eftersom vi - hallänningar - är vana vid strand och bad, hade vi givetvis packat badkläder. Och badkläder, det ska utnyttjas.

Därför begav vi oss mot vatten.Såhär redo var jag.Destination: Bölesholmarna.Mattias följde också med.Jag och Ted slog oss ner i gräset, med högtalaren emellan oss. Den vi haft på hotellrummet och pumpat musik veckan lång. Eller snarare jag. Ted och Theo har helt enkelt fått stå ut med Veronica Maggio, Håkan och låtar från Moana.

Nu tar vi bilen tillbaka till lilla Halmstad igen.

Kul att ni följde med på vår resa!Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
,
Åh jag har endast varit i Umeå på vintern men skulle SÅ gärna vilja dit under sommaren, verkar otroligt vackert! <3nouw.com/emmaengstrom
Tessjohans
,
Men va härligt, verkar va fint med ruggigt kallt på vintern! Av det vi fick se, verkar det vara underbara somrar där <3nouw.com/tessjohans
JuliaVNMelin
,
Mysigt och bra val av artister 😊nouw.com/juliavnmelin
Tessjohans
,
Oh ja!! Tur att någon håller med mig om val av artister! <3nouw.com/tessjohans
IP: 82.99.3.229