Igår åkte jag och mamma mot småland igen. Denna gång för att spana in Kalmars gator.Upp och iväg. Redan klockan åtta satte vi oss i bilen. Bråkade med gps:en och sjöng med i låtar. Den energin försvann efter någon timme, efter att tröttheten kickat in.

Men efter en ostfralla var vi redo igen.Jag som ofta blir gatukär, fick förstås en crush på alla byggnader i denna mysiga stad.

Typ som dessa.Och den här fina. Mitt hjärta!!Självklart blev det en lunchpaus. Låt mig presentera en väldigt god burgare med pommes och vitlökssås (heh, andedräkten höll sitt löfte därefter). Men ändå, vad hade vi gjort utan vitlök? Mer lök åt folket!Glada studenter vinkade till oss medan solen sprack upp.Första gången jag är här på sjutton år, jag minns ju inget från då, mer än att jag oturligt nog ramlade ner i en båt. Lika klumpig då som nu.

Kalmar får mer än godkänt. Fint med vatten, mysiga gator och parker. Allt en människa kan tänkas behöva i livet.

Nu tar vi helg eller vad säger ni?


Gillar

Kommentarer

johannastromqvist
,
Hur härligt - även jag befinner mig i Småland nu! Kalmar är så fint, när vi båda sen är på plats och nerflyttade måste vi ordna en träff pärlan! ♥️ Stor kram!nouw.com/johannastromqvist
Tessjohans
,
Åh så härligt, hoppas du har/haft det toppen! <3 Kalmar är verkligen otroligt mysigt! Det måste vi verkligen tycker jag, vi får se till att boka in en fika eller något då! ❤️ Kram på dig! nouw.com/tessjohans
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229