Tänker att det är fredag, det är fint väder och det var längesen jag gav mig på en lista. Rotade därför runt och fann en perfekt!

Låt mig presentera fredagslistan:Humör idag?

Jag förstår liksom inte riktigt vad som händer med mig, om det är solens förtjänst? Men jag är otroligt bubblig i hela kroppen. Vill skrika av lycka och skratta med ett leende större än big ben. Precis så känner jag idag. Jag är otroligt jäkla glad och det är väl - om något - ganska så fint?


Dagens planer?

Handla. Jag och J, vi ska handla. Imorgon ska vi ha middag här hemma hos mig, ett gäng med härliga människor. Tänkte därför (för en gångs skull) vara ute i god tid. Aktar mig för att springa runt som en stressad galning efter jobbet imorgon. Glömmer säkert något idag, sån är jag. Det skulle inte förvåna mig om det blir så ändå, en stressad och galen Tess i sista minut.


Helgens planer?

Lördagkväll blir det som sagt middag. Här ska dukas fint och lagas mat. Det blir en väldigt simpel rätt då jag och J inte är några mästerkockar. Men "i det enkla bor det goda" som Ernst brukar säga.

Förutom det ska här jobbas och troligen ha en efterlängtad dejt med M.Vad var det roligaste som hände i veckan?

Det roligaste måste nog varit i onsdagskväll då jag hängde med min nyfunne vän E och hennes gäng. Det spelades kort och till slut hamnade jag vi där igen, på dansgolvet. Men att röra kroppen och skriksjunga till covers, det är ju en grej som är härligt med livet.


Veckans fundering?

Har funderat en hel del kring mig själv. Insett att mitt intresse för skrivande har funnits hela livet. När jag lärde mig stava med magneter på kylskåpet. När jag som åtta klistrade ihop egna tidningar och skrev krokiga reportage. Eller gånger då jag envisades med att göra berättelser om djur i skogen och läsa upp inför klassen.

Tankar på hur jag kan utvecklas har smugit sig fram. Om skrivande är något jag vill jobba med, på något sätt. Jag vet inte. Ett hjul har i vilket fall börjat snurra.


Vad gjorde du för ett år sedan?

För ett år sedan gick jag runt och såg fel. Ställde in mig på alla problem och mådde väl inte så bra egentligen. Jag tränade väldigt mycket - men av fel anledning. Ville bli som alla fitnesstjejer på instagram och bygga muskler.

Har mer eller mindre vänt om helt och hållet. Jag vill inte bli en av dem, framför allt vill jag inte bidra med vinklade bilder och få andra att pusha sig själva. Träning ska vara något kul, något som är bra för både själ och kropp. Det ska inte vara ett tvång.


Vad hoppas du händer i helgen?

Jag hoppas något oväntat händer. Det blir alltid roligast så. Gånger man aldrig är beredd, är oftast stunder som har potential till att bli fantastiska.


Lista funnen hos Egoinas,

Gillar

Kommentarer

isabylund
,
Klart du ska utveckla ditt skrivande, du är verkligen grym på att uttrycka dig <3nouw.com/isabylund
Tessjohans
,
Åh tack, värmer så mycket att få höra det! <3nouw.com/tessjohans
simplyalice
,
åh, skrev också egna tidningar och fixade och grejade när jag var liten! nostalgi deluxe. nouw.com/simplyalice
Tessjohans
,
Åh så härligt! Man var ju otroligt påhittig, verkligen nostalgi!! <3nouw.com/tessjohans
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229