Vi har ju också nått veckans slut! Tänker därför att vi går igenom den.

Hur har den egentligen varit?Veckans mående: Har mått bättre än bra denna veckan. Märkt att jag trivs så himla bra där jag är just nu. Framförallt trivs jag så otroligt bra med mig själv. Att jag kan göra mig lycklig. Allt kommer alltid att börja med en själv och man är ju nyckeln till sin egen lycka.


Veckans fail: När en kund kommer fram till mig och frågar "Ni säljer inte nektariner nu va?" varpå jag svarar "Nej! Men vi har clementiner". Inser kort därefter att dessa inte är ett dugg lika. Annars har denna vecka varit ganska smärtfri från fails. Kanske för att jag för det mesta befunnit mig innanför skolans väggar eller lägenheten.


Veckans bästa: Hade myskväll med mig själv i fredags. Gjorde tacos och kollade The Breakfast Club (så mysig film, ni borde se!!).Veckans ångest: Aaah julklapp-stressen. Har inte köpt en enda. Går runt med tankar kring vad jag ska ge, så jag har ju ett hum. Jag har väl mest inte hunnit ta tag i saken. Får ge mig ut på jakt i veckan.


Veckans fundering: Om jag ska fortsätta med bloggen eller inte. Har under senaste två veckorna känt att inspirationen inte räckt till. Det har varken funnits tid eller lust till att fotografera eller skriva de där långa inläggen. Vilket känns tråkigt. Men sen har jag kommit fram till att jag gillar ju det här. Att få ha min stund och framförallt att få vara kreativ. Annars går jag runt och blir knäpp.

Så än blir ni inte av med mig! Dock kanske det blir en del färre inlägg nu under projektet i skolan och min idétorka.


Veckans mat: Måste slå ett slag för tacosen här! Tror det lyckades gå mer än en månad utan tacos (hur är frågan??). Därför var det guld.


Veckans lärdom: Att om man ska stå framför spegeln så ska man inte trycka ner sig själv. Då kan man lika gärna gå därifrån. Det tjänar inget till att stå där och sjunka till botten.


Gillar

Kommentarer

johannastromqvist
,
Sätt ingen press på dig själv vad gäller bloggen, du är superduktig på det du gör! Och man behöver inte alltid skriva superlånga inlägg för att det ska bli intressant att läsa samt inte så många per dag heller. Jag säger som de redan nämn i kommentarfältet gör det för din egen skull och när du känner för det! <3 Kram på dig finastenouw.com/johannastromqvist
Tessjohans
,
Åh tack, känns otroligt fint att höra! Du har så rätt i det, ibland behövs inte så mycket för att det ska bli intressant. <3 Tror jag tappat bort mig själv lite i allt, glömt att liksom skriva för min skull och när jag känner för det, så känns superbra att få höra ❤️ Kram finaste du och tack för alla fina ord! <3nouw.com/tessjohans
dearstress
,
Så sant om spegeln! 🙏🏻nouw.com/dearstress
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229