sju grejer att göra vid höstregn

Snart trillar vi in på hösten. Denna mysiga och oemotståndliga årstid. Regniga dagar och ruggigt mörka kvällar. Ibland står man och kliar sig i huvudet när regnet öser ner medan man tappat hoppet.

No worries! Här kommer sju tips på vad du kan göra under gråare dagar!*Super peppig bild för att få igång stämningen!*


Se massa film.

Grotta ner dig under täcke och kudde, med snacks som sällskap. Under hösten kommer man ju lätt undan med att vara inomhus två dagar i sträck. Det är liksom okej och mer som en norm under denna period.


Laga middag med en vän.

In på närmsta och bästa mataffär. Du tar tacobröd och hon slänger i salsan. Spring hem i regnet, in i värmen och dansa i köket med ett glas vin i handen. Samtidigt lagar ni en god middag och pratar om livets problematik och synder.


Kompisdejta.

Det är hög tid för varmchoklad på mysiga fik. Passa på att lära känna nytt folk, vi har så mycket att lära av varandra och en ny person kan vara otroligt spännande. Det finns många historier som vilar hos andra, så vrid om låset och börja kompisdejta!

På detta vis lärde jag känna både Nora och Emma. Finns många facebookgrupper, men även appen gofrendly där man lätt kan skapa sig nya kontakter. Kör på säger jag!En bild på mig och Nora från förra året.


Läs böcker.

Tänker mig idylliska scenarion där man sitter framför brasan med boken i högsta hugg, fastklistrad i timmar. Både avslappnad och givande aktivitet, perfekt om man inte orkar dra sig ut.Boken jag läser för tillfället, Hålla andan av Flora Wiström!


Lyssna på podd.

När jag bodde i lägis och hade tvättmaskin i källarn, var man tvungen att springa upp och ner ett antal gånger. Man spenderade en stund på att tvätta så att säga. Under den tiden grät jag till sommarprat, skrattade med Tom och Petter och nickade till livsöden i mordpodden. Perfekt för hemmadagar!

En podd jag snöat in mig på just nu är Gott folk med Hanna Persson (Hanapee på instagram), tips tips!Ge dina växter lite kärlek.

Jag är en latis när det kommer till att plantera om eller fixa nya krukor till mina elefantbebisar. Egentligen bör man ju ta sig i kragen en regnig dag och kasta lite kärlek på dessa godingar. Vattna, plantera om, kanske rota fram en gammal kruka från vinden. Allt för att deras liv ska bli något längre.Mitt elefantöra som hela tiden utökar sig. Har snart inte tillräckligt med krukor eller plats!!Och självklart hänger avokadoplantan fortfarande kvar. Snart firar den ett år!


Ha en klassisk spadag.

Ni vet, när man tar ett långt bad eller dusch, kanske smörjer in sig från topp till tå och tar hand om sig lite extra. Varför inte lyxa till det med duschgodis som Sandra Beijer ibland gör? Eller fylla badet med bubblor med musik i bakgrunden.


#nouw #nouwinspo #bestofnouw #höst #tips #lista

Likes

Comments

Angelinasalamon
Angelinasalamon,
Superbra tips!! nouw.com/angelinasalamon
Tessjohans
Tessjohans,
Åh tack finaste du!! <3nouw.com/tessjohans
alicia12000
alicia12000,
Så bra tips, ska göra alla i höst!!nouw.com/alicia12000
Write a comment...
IP: 82.99.3.229