Godmorgon på er!

Ännu en dag för nya möjligheter och utmaningar. Har vaknat med bästa humör och mer än redo för en jobbdag. Men först tänkte jag dela med mig av mina tankar kring morgnar. Vad är det första jag gör och hur ser egentligen en perfekt morgon ut?

Tycker det är otroligt intressant att ta del av andras rutiner och tankar. Vi är ju så olika och har så mycket att lära av varandra. Så scrolla ner för att ta del av mina rutiner!


När går du upp?

Brukar oftast ställa klockan så tidigt som 6-6.30. Mest för att dagen blir längre och man får mycket mer gjort. Jag hinner med ett träningspass på morgonen följt av skola/jobb, för att på eftermiddagen ägna tid till sånt jag tycker är kul. Det är värt att ställa klockan även om det ibland känns segt att gå upp såpass tidigt!

Vad är det första du gör varje morgon?

Det allra första jag gör är att ta ett par klunkar vatten och sedan resa mig upp för ett toabesök haha. Inte så väldans intressant egentligen.

Hur lång tid spenderar du i badrummet varje morgon?

Skulle gissa på en kvart till tjugo minuter. Tar oftast en snabbdusch för att sedan sminka mig lite fort. Lägger inte ner så väldans mycket tid. Vill påstå att jag spenderar mer tid framför garderoben när jag grubblar på vad jag ska ha på mig!Är frukost viktigt?

Men gud ja!! Dagens viktigaste och dessutom godaste mål. Kan inte riktigt starta dagen utan mat i magen, blir nästan lite kaputt då.

Vad äter du till frukost?

Under sommarperioden är fil med granola en hit! Men när det börjar närma sig kallare grader ökar min aptit. Därför blir det i 99 fall gröt med bär och ett ägg vid sidan om. Tröttnar aldrig, antar det är något jag verkligen fastnat för!

Är du morgontrött?

Jag vet knappt vart jag är förrän det har gått minst 10-15 minuter. Skulle kunna säga att jag är som en zombie blandat med en robot. Men när jag väl har tagit mig igenom den tiden, då brukar jag ha piggnat till. Så för att svara på frågan: jag är morgontrött under några få minuter.Vad har du för alarm?

Det klassiska iphone-alarmet! Åh vad jag känner hatkärlek till detta. En riktigt bra vän som väcker en, men aj vad man vill slå till mobilen så fort den tjuter.

Hur ser en perfekt morgon ut?

Det skulle börja en helgdag där jag inte har några som helst planer. Ingen väckarklocka har satts och jag får sova ut precis hur länge jag vill. Jag ligger och drar mig i sängen ett tag. Gosar in mig mellan fluffiga kuddar och mjuka lakan.

När jag känner mig redo beger jag mig ut till köket för att göra i ordning frukost som jag placerar på en bricka. Jag tar med mig denna bricka till sängen och myser framför en bra serie. Lite åt det hållet skulle jag beskriva min perfekta morgon!

Vad är det bästa med morgonen?

Att man får kicka igång dagen precis hur man vill och självklart slänga i sig en god frukost. Har man en bra morgon blir oftast hela dagen bra också.

Hur går du klädd på morgonen?

Många gånger i en mjuk t-shirt och ett par mysbyxor prydda med katter och pizza. Två av livets bästa ting, kan inte blir bättre än så ju!

Nu är jag nyfiken, hur ser en bra morgon ut för just dig?


Gillar

Kommentarer

erikaljung
,
Vilket roligt inlägg!! Bra morgonrutin! Håller med bästa morgonen är ju när man inte måste sätta larm nouw.com/erikaljung
Tessjohans
,
Åh tack så mycket!! Verkligen, att få sova ut är underbart! <3nouw.com/tessjohans
Knoxtindra
,
Härligt att få läsa om någon annans morgonrutiner. 😊 Jag har nog aldrig reflekterat över mina egna speciellt mycket, men måste nog ta en funderare på hur mina egna mornar går till 😊 nouw.com/knoxtindra
Tessjohans
,
Va kul att höra! Inte jag heller faktiskt förrän jag tänkte igenom frågorna, tror inte det är så ofta man funderar på det! Om något är det kul att se om det finns något speciellt mönster eller om det är olika varje dag! 😊nouw.com/tessjohans
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229