Mitt kök har rutiga gardiner och omatchat porslin. Jag lever i ett stök som representerar mig. Precis som jag aldrig lämnar sängen på söndagar, står disken dagar i sträck under ljummet vatten och blåbärsfläckar. Petflaskorna har blivit ett berg längst in i ett köksskåp, gömda och glömda. Likaså t-shirtarna på stolen i sovrummet.

I centrum av stöket gömmer jag känslorna. Under tröjor, disk och flaskor. Allt om hur jag känner finns där, någonstans under varenda grej. Tankar som numera står stilla och väntar på att få tänkas klart.

Hjärtat som sprack ligger i det krossade vinglaset, till vänster om mikron. Oron över en familjemedlem vilar på soffan, under en ovikt pläd. Förvirringen snurrar omkring likt en bil i en rondell, runt tvättstället intill den vita ikea-hyllan.


Gillar

Kommentarer

artibus
,
Ditt sätt att skriva gör mig så varm i hjärtat. Jag avundas dig din teknik och din skrivarglöd. Helt magiskt vad du kan göra med ord. Ser verkligen upp till dig och läser alla dina texter och försöker suga åt mig allt jag bara kan som en svamp! <3nouw.com/artibus
Tessjohans
,
Åh tack så mycket, blir så otroligt varm och glad av att få höra det! Speciellt när man själv ibland tvivlar på vad man skriver <3 Kram och tack igen fina du!nouw.com/tessjohans
celinelundqvists
,
Men jag vill också skriva såhär fint 😟 Du är så duktig!nouw.com/celinelundqvists
Tessjohans
,
Åh tack så mycket fina du! <3 Värmer så! <3nouw.com/tessjohans
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229