Tisdag.

Att en dag kan säga poff, pang, bom och vända helt. Imorse hade jag mysmorgon framför Modern Family, sprang några kilometer och gick inom Hemköp. För jag har blivit galen i fil nu, likt den periodare jag stolt är.

Har diskuterat med Vilma ett tag om en tatuering av egen skiss. Men tiden har gått och vi har inte hittat någon att tatuera oss hos. Det är ju trots allt något som ska sitta på kroppen till man är 80 och blir skrynklig.Men så idag, efter mina inköp på Hemköp, klampade jag in hos en studio här i Halmstad. Vad jag inte visste var att det fanns en gäst-tatuerare där under veckan. Efter lite prat och förbättringar av våra skisser, bokade vi in en tid under eftermiddagen.Och så blev det ännu en till. På armen den med. Bilden ovan är tagen tidigare idag, det är alltså min gamla tatuering som gjordes i Göteborg. Den nya får ni se snart!

Att det bara vänder sådär. Hur man tänkt en grej, men att dagen strösslas med något annat. Städa, läsa och laga mat, mina egentliga planer för denna tisdag, Men ack så blev det inte och tur var väl det.

Hoppas ni haft en lika fin tisdag!


Gillar

Kommentarer

VilmasLife
,
Gud va härlig dag😍 och så spännande, vill se! nouw.com/vilmaslife
Tessjohans
,
Åh ja så rolig dag! Finns ett nytt inlägg med bild på den nu! Lite fin-ful är den haha ❤️nouw.com/tessjohans
johannastromqvist
,
Åh så himla häftigt, det ska bli så roligt att få se - väntar förväntansfullt! 😍😍nouw.com/johannastromqvist
Tessjohans
,
Åh ja verkligen, så roligt med lite nytt på kroppen! Finns ett inlägg med bild nu! Lite fin-ful är den haha ❤️nouw.com/tessjohans
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229