Jag sitter på en parkbänk i staden jag ville fly. Ser människor strosa längs Nissan. Ibland stannar någon, blickar upp mot båten till höger om slottet, beundrar och går vidare.

Det finns en farbror några meter bort, alldeles intill kanten av bron. Han drar på sig sin reflexjacka så fort det börjar blåsa. Snart låter han sina nyfikna ögon vila på ett par vid andra sidan vattnet. Hon har en röd resväska och han bär kostym. De lämnar snart bänken för att gå vidare till centralen en bit bort. Dit hemkomna studenter väntar tillsammans med otåliga backpackare, som snart hoppar på tåget mot Kastrup.Här satt jag i söndags och lunchade. Tanken var att egentligen hämta ut nya p-piller och gå hemåt igen. Men vädret, Halmstad och folket, fick mig att sätta mig på en bänk vid Nissan.Så drog mig till Hemköp och köpte pastasallad. Sen satt jag på min bänk, lyssnade på podd och tänkte.Med slottet precis bakom mig.Och blommorna <3Blev kvar där i ungefär två timmar innan jag gick hem och slumrade till på soffan.

Misstänker att min allergi kommer smygande och knackar på. Blev ett snortroll fem meter utanför porten. Tror fortfarande att jag är en superhjälte som aldrig behöver sina allergitabletter. Ack så fel. Att man aldrig riktigt lär sig.


Gillar

Kommentarer

linndossing
,
Så fina bilder! Kramnouw.com/linndossing
Tessjohans
,
Åh tack så mycket! Kram <3nouw.com/tessjohans
johannastromqvist
,
Det är stunder som dessa som man verkligen värdesätter i livet!! <3nouw.com/johannastromqvist
Tessjohans
,
Oh ja verkligen! Så enkelt men så himla underbart, älskar dessa små stunder <3nouw.com/tessjohans
IP: 82.99.3.229