Vet inte riktigt om jag ska skratta eller gråta åt. Allt började med en mysig utekväll med J. Vi hade cyklat in till stan och skulle ta en drink i sommarvärmen. Ni vet sånt man bara bestämmer någon timme innan.

Medan J tog platser precis nere vid vattnet på Tillsammans "brygga", köpte jag ett varsitt glas till oss. Klämmer fast mobilen under armen för att kunna bära med mig båda glasen samtidigt. Smidigt och smart tänker jag, man slipper att gå två gånger ju. Balanserar fram på den halvt vingliga bryggan och placerar drinkarna på bordet.

Därefter sätter jag mig ner med mobilen och den stickade koftan i famnen. Eftersom klockan tickat iväg och det börjar kyla till en aning, får jag för mig att det vore mysigare med ett lager till. Så jag lyfter upp koftan och sen säger det plopp. Det säger plopp med stort P. Där har min mobil tagit sig ett dopp i Nissan och sjunker som en sten till botten.

Ingen förstår vad som nyss skett förrän J bryter tystnaden och frågar vad vi precis bevittnat. Till slut brister båda ut i skratt och ingen kan riktigt fatta. Jag har alltså tappat min mobil i den mörka och lite stökiga Nissan. Den ligger där nu. På botten. Kanske hittas den någon gång i framtiden, kanske inte.

Vet som sagt inte om jag ska skratta eller gråta. Mobilen jag haft i ca en vecka är borta och pengarna är som kastade i sjön. Men som tur är går det att ersätta, även om det blir lite tråkiga utgifter. Så idag ska jag springa runt i stan och fixa med allt.

En scen ur livet som en klumpeduns alltså. Men man ska inte gråta över spilld mjölk trots allt.

Gillar

Kommentarer

artibus
,
Vilken härlig bild!😍nouw.com/artibus
Tessjohans
,
Tack så mycket fina du! 😍❤️nouw.com/tessjohans
Emmaengstrom
,
Haha neeej så hemskt!! <3nouw.com/emmaengstrom
Tessjohans
,
Haha jaa verkligen! ❤️nouw.com/tessjohans
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229