Alltså vilken dag det blev tillslut! Den har verkligen varit grym på alla sätt och vis. Började med att jag ställde klockan tidigt för ett konditionspass på gymmet. Lite hatkärlek till just kondition, älskar men samtidigt hatar det. För övrigt har mina timmar sett ut ungefär såhär:

Jag har fotograferat inför ett kommande inlägg. Har några bilder kvar att ta och lite annat att fixa innan det är helt klart. Får se om jag har tid i helgen för att fortsätta, annars kommer det upp under nästa vecka.

Hämtade upp R för en snabb sväng på Hallarna där vi handlade lite smått inför helgen. Sedan tog vi en roadtrip med öppna fönster ut till Tylösand.

Där låg vi ett par timmar och stekte. Eftersom det blåste kände man inte riktigt av hur varmt det faktiskt var på samma sätt som när man solar under vindstilla. Tog även ett halvt första dopp, eller nja gick väl snarare ner en bit i vattnet. Är lite feg just nu när tatueringen är såpass ny. Men senare i sommar blir det lätt ett helt dopp!

Sen har vi ju det här jag tjatat lite om fram och tillbaka. Har ju gett mig den på att lära mig åka antingen skateboard eller longboard i sommar. Kallade därför ut lillebror och tänkte att nu var det dags! Måste säga att det till en början vinglade en del men efter en stund lärde jag mig faktiskt att svänga. Även hur jag på ett bättre sätt - än ovan - placera fötterna. Så ge mig lite mer tid, sen så.

Åkte ut på vägen utanför oss och satte mig i gräset bredvid kossorna. Bara satt och kollade, kändes bara så stilla och alldeles fint.

Imorgon är det den åttonde juni vilket också innebär att min lillebror tar studenten! Kommer bli en fullspäckad dag med utspring, släkt och firande. Men ser fram emot allt sådant, kommer bli otroligt mysigt.

Hoppas ni haft en lika fin dag som mig!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229