Hej på er!

Hoppas er morgon har varit otroligt bra! Tycker det är ganska viktigt med en bra start på just måndagar. Man har liksom chansen att kicka igång veckan lite extra och köra järnet! Håller ni inte med mig?

Jag ställde faktiskt klockan tidigt imorse och begav mig till Galgberget och sprang en runda. För er som inte har koll på Halmstad så är det nästan som ett litet berg med skog, fin utsikt och massa bra löparspår! Rekommenderar ifall ni någon gång är här och vill ta en mysig promenad.Hade egentligen tänkt berätta mer ingående om veckans planer tills jag insåg att dagarna kommer bestå av mestadels plugg och träning. Vilket i sig inte låter sådär jättespännande va?

Undrar därför, vad har ni för planer denna vecka? Något extra kul inplanerat kanske? Något jag kan drömma mig bort till här borta på bibblan?Nu ska jag hoppa tillbaka in i pluggvärlden och sedan springa lite ärenden på stan.

Hoppas ni får en superfin dag!

Gillar

Kommentarer

Svatantrya
,
Jag ska köra igång på allvar med mitt nya jobb, förhoppningsvis få till ett möte med ett annat jobb jag blivit erbjuden och göra en massa research till ett projektarbete i skolan. I helgen väntas barnkalas gånger två och en massa hemmamys och bokläsning 😊 nouw.com/svatantrya
Tessjohans
,
Låter ju som en toppen vecka! Speciellt med barnkalas och hemmamys till helgen, älskar sånt! 😍nouw.com/tessjohans
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229