Allt framställs ju otroligt fint och perfekt hela tiden runtom på sociala medier. Inte konstigt att man blir knäpp till slut. Tycker därför vi kryddar internet med lite ocharmig fakta om mig.

Ibland behövs det också på lördagar som dessa.Dreglar i sömnen. Gör ju typ allt i sömnen känns det som. Pratar, rör mig och dreglar ner hela kudden. Inte alltid förstås. Men ni vet när man sovit extra djupt och vaknar av att kudden är blöt och kall? Det händer då och då. Värst är nog när man sover hos någon annan, stackars människa.

Tycker banan i tacos är gott. Eller ja, i vilket fall mer än okej. Någon sa att banan skulle vara gott i tacos. Minns inte vem. Det låter ju inget vidare. Men så en dag blev jag sugen på tacos. Med korten på bordet är jag inte en grönsaksmänniska. Brukar ha paprika, gurka och majs hemma, inte så mycket mer än så. Just denna dag var det snålt i kylskåpet, men banan fanns det! Och voila, banan i tacos. Mer än okej.

Har noll koll på hur ofta mina bh:ar tvättas. Man använder dem gång på gång, men slänger sällan in dem i tvätten. Ännu mindre nu under vintern. Detta har jag hört är ganska vanligt dock. Hur ofta tvättar ni era?

Måste göra allt på en gång. Jag har väldigt svårt för att hålla mig till en sak i taget. Exempelvis under jobbet. Jag jobbar extra i butik, där finns tusen saker att göra. Börjar jag med att plocka upp mjölkpaket ser jag (efter två sekunder) något annat som också behövs göras och hoppar vidare till det utan att avsluta mjölken. Därefter spinner det vidare på det sättet. Många gånger jag varit tvungen att stanna upp och verkligen bestämma mig för att "nej nu tar vi en sak i taget".

Vill spara allt. Vilket ju inte går. Har väldigt svårt för att rensa bland gamla prylar. Alltid ska den där klassiska tanken om att en dag, en dag kommer det till användning. Men det kommer aldrig en sån dag. Istället står man där och ljuger sig själv rätt upp i ansiktet. Måste dock säga att detta är något som är i förbättringsfasen!


Gillar

Kommentarer

johannastromqvist
,
Åh du, alltså hur fin är inte du som delar med dig utav det här! Så fantastisk! <3 Kramarnouw.com/johannastromqvist
Tessjohans
,
Åh men va kul att höra, tack fina du! Kram ❤️nouw.com/tessjohans
lifeofkile
,
banan i allt är MEEER än okej ju!!!! <3
nouw.com/lifeofkile
Tessjohans
,
Men precis min tanke!!! <3nouw.com/tessjohans
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229