◆ En vänskap överlever trots att man inte pratar varje dag. Ibland har man fullt upp med livet och det fina är att bandet finns kvar ändå. Obs, glöm bara inte att vårda den väl, vattna med tid, hjärta och engagemang.


◆ Man får ha kvällar då allt suger balle. Gråt, va arg, se en film och gråt lite till. För allt blir bra igen, till slut.


◆ Våga kasta dig in i grejer och lita på att det blir bra. Vare sig det handlar om dejting, karriär eller resor. Bara kör!◆ Laga matlådor om söndagarna, ditt vardags-jag kommer tacka och buga.


◆ Ha alltid med ett survival-kit till krogen. Typ som tampong, kondom, powerbank, tugummi och kanske något snacks? Man vet aldrig vad som kan tänkas behövas en kväll ute hörrni!


◆ Aldrig döma någon utifrån vad andra tycker och tänker. Vi är alla olika och smaken är som baken, så är det bara. Det är inte alltid vi kommer överens med människor i vår omgivning. Lär känna personen i fråga och skapa dig en egen uppfattning. Alla förtjänar en chans.◆ Släpp människor du mår dåligt av, även om det kan kännas tufft. Du är alltid värd mer än skitstövlar.


◆ Positivitet är ett aktivt val. Vi kan ju faktiskt välja att slänga av oss offerkoftan och se möjligheter. Livet blir roligare så.


◆ Man kan alltid ta sig upp igen om man faller.


Gillar

Kommentarer

jhnna
,
Vilka superbra punkter! nouw.com/jhnna
Tessjohans
,
Åh tack så mycket! <3nouw.com/tessjohans
JuliaVNMelin
,
Tessjohans
,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229