Idag är en sån dag då jag svajar. Jag vill gråta och skratta på samma gång. Hjärtat känns liksom tungt att bära. Hade allra helst velat krypa ner och aldrig gå ut. Förvirrande känsla det där.

Därför tänker jag att vi ska fokusera på lite visdom denna måndag. Sådant vi ibland måste påminna oss själva om. Som idag, när det svajar.⭐︎ Det finns ingen mall över hur livet bör ser ut. Bara för att någon gör något måste inte du. Lev ditt liv och kör ditt race så kommer allt gå galant.


⭐︎ Det är okej att gråta i duschen och tycka livet suger, så länge man vågar ta sig upp igen.


⭐︎ Behåll barnasinnet. Inte vill man leva ett obarnsligt liv.⭐︎ Sluta upp med att tycka du är ful. Du är fin precis som du är.


⭐︎ Om du begränsar dig själv på grund av någon annan, vänd om!⭐︎ Vi alla är olika. Må inte dåligt om du är för blyg, för energisk eller för framåt. Det är det som gör oss fina på våra egna vis.


⭐︎ Våga ändra dig. Bara för att du tar ett beslut i stunden behöver det inte vara ristat i sten. Och låt dem som undrar få undra. Låt dem som tycker få tycka. Det viktigaste är att du mår bra med dina beslut.


⭐︎ Gör bort dig, var pinsam och klumpig! Om något, blir det alltid roliga historier i slutändan.⭐︎ Du ska aldrig behöva bevisa något för andra.


⭐︎ Minns allt som är vackert.


⭐︎ Sätt inga förbund när det kommer till mat. Inte vill man gå miste om ett liv med godsaker.


Gillar

Kommentarer

johannastromqvist
,
Åh känner igen mig i dina tunga känslor, vissa dagar är helt enkelt tuffare än andra! Dina punkter som du skriver tar jag verkligen till mig - tack vännen!♥nouw.com/johannastromqvist
Tessjohans
,
Skönt att höra att man inte är ensam! Som du säger är vissa dagar tuffare och tyngre än andra. Man får bara försöka ta sig igenom dem tills det blir bättre igen! Tack själv fina du <3nouw.com/tessjohans
MikaelaDahl
,
Galet bra inlägg! nouw.com/mikaeladahl
Tessjohans
,
Åh tack så mycket!!<3nouw.com/tessjohans
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229