Vad är det som får ditt hjärta att klappa extra mycket? Som får det att slå volter och jubla av lycka? Det som du inte kan gå en dag utan att tänka på? Din alldeles egna fina dröm.

Drömmar är något av det vackraste vi har här i livet. Men hur når vi egentligen våra drömmar? Vad ska man tänka på när man springer efter sin dröm? Jag har samlat mina bästa tips.Våga följ dina drömmar.

Vi alla drömmer, mer eller mindre. Det är en av alla fantastiska delar med vår tid här på jorden. Så vad vore meningen om vi inte jagade dem? Våra drömmar alltså. Hur tråkigt hade inte livet blivit om vi inte fick leva utifrån drömmar och mål?

Det känns som många idag är alldeles för rädda. Rädda för att misslyckas. Så rädda att de inte ens ger det en chans. Tänker att det "hade varit kul, men ekonomin är ju viktigast" eller "det är ju en svår bransch att lyckas i". Det är tankar likt dessa som gör att drömmen förblir just en dröm. Slopa sånt och våga kasta dig ut! Man måste våga chansa för att vinna. Någon måste ju lyckas, så vad stoppar dig?


Skit i vad andra tycker.

Alltid kommer det finnas människor som ska tänka, tycka och viska. Såna finns överallt världen runt. Likt små irriterande myggor som förföljer en under varma sommarkvällar. Hur mycket man än vevar och smäller med armarna, finns de alltid där.

Det spelar ingen roll om andra anser det är "omöjligt" eller löjligt. Allting handlar om vad du vill och tror på. Så länge du har en plan som du mår bra av och älskar, då är du på rätt väg. Det gäller att sudda ut alla andras åsikter och sluta bry sig. Du har bara ett liv, inte ska du låta andra styra det.Ge aldrig upp.

När du tror på något och känner det i hela hjärtat, ge aldrig upp! Testa dig fram. Funkar inte denna vägen så ta en annan. Du kommer mer än säkert falla hundratals gånger på vägen och det är helt okej. Så länge du faktiskt vågar resa dig upp igen. Du måste våga misslyckas för att lyckas.

Det gäller egentligen allt i livet och inte bara drömmar. Om du hittar den där speciella personen eller bostaden. Kämpa med allt du har. Jag lovar dig att det är värt det i slutändan. Man vill alltid veta att man har gett allt.


Hårt arbete lönar sig.

Ger du hela ditt hjärta i något och kämpar till tusen, då kommer det också att löna sig. Inget kommer gratis, så var beredd på att lägga ner mycket tid och energi. Ibland gäller det att ha is i magen blandat med tålamod. Det kan vara bra att påminna sig själv om målet och på så sätt hålla motivationen uppe.

Gör även något varje dag som tar dig närmre ditt mål. Litet som stort. En dag kommer alla dessa små pusselbitar bilda ett stort pussel.Tro på dig själv.

Du är grym! En fantastisk människa som en dag kommer ta världen med storm. Helt fantastisk och otrolig, varför skulle du inte klara det? Du har alla chanser i världen.

Du måste börja tro på sig själv. Våga inse hur bra du faktiskt är. Ibland måste man vara sin egna bästa vän. Ge en klapp på axeln och en spark i baken. Lyft på axlarna och tänk på hur grymt bra du är! Det här kommer du klara galant!


Gillar

Kommentarer

Emma Engström
,
Det är verkligen så kloka och bra tips du ger!! <3nouw.com/emmaengstrom
Tessjohans
,
Åh men tack!! Blir superglad! <3nouw.com/tessjohans
jhnna
,
Så bra inlägg!!nouw.com/jhnna
Tessjohans
,
Åh tack fina du!! <3nouw.com/tessjohans
IP: 82.99.3.229