Nå din dröm


Vad är din dröm? Vad är det som får dig att lysa med världens mest glittrande ögon? Det som får ditt hjärta att slå hundra gånger snabbare. Drömmen som skapar en storm av fjärilar i din mage.

Du vet vilken jag pratar om. Din dröm. Den där alldeles otroligt underbara visionen inom dig. Om inte, ta en sekund och känn efter. Kanske har du ännu inte funnit den, det är också okej. Låt det ta sin tid, så småningom kommer du hitta svaret inom dig.

För att du ska kunna nå din dröm finns det några ingredienser som kan vara bra att tänka på. Det är sällan vi får ihop en hel kaka utan ett recept. Jag har därför samlat ihop byggstenar som hjälpt mig på vägen att växa som person.Tro på dig själv

Det här är en av de viktigaste punkterna. Igenom hela livet kommer du alltid behöva utgå från dig själv och dina känslor. Vad du känner inför ett visst beslut och viljan till att ta dig framåt. Allt kommer börja med dig och sluta med dig. I ditt liv är det viktigast att du mår bra och går den vägen du tror på, annars vore det inte ditt liv.

Ett steg som kommer höja ditt troende på dig själv är det fysiska. Ditt appearance hör ihop lite med hur du känner dig inombords. Om vi hela dagarna går omkring med inåtvända axlar och en blick ner i golvet, blir det lätt till att vi också känner oss instängda. Vi missar både mycket av omgivningen och "stänger in" oss själva.

Bara genom att sträcka på sig själv och titta upp istället för ner, kommer göra att du känner dig både mer självsäker och stolt. Du kommer automatiskt att känna mer drivkraft och få en mer positiv attityd. Samtidigt kommer du samla på dig mer av känslan "det här fixar jag!".

Så tro på dig själv! Uppskatta dina egenskaper och gör det du gör bäst, du är ju grym!Sluta oroa dig

Om du vill något tillräckligt mycket så kommer du också att hamna där, inom sin tid. Det är bara onödigt att lägga ner tid på att oroa och stressa upp sig.

Är du rädd att du kommer stanna kvar på samma jobb livet ut? Eller att du inte kommer leva det liv du tänkt dig? Sluta lägg ner energi på den rädslan. Grejen är att livet blir vad vi gör det till. Om du inte vill ha samma jobb hela livet kommer du att byta jobb och kämpa för din vision. Du har världens chans att göra något som bara DU vill! Så länge vi inte låter oss hindras och gör det vi tror på så kommer vi också att uppnå våra mål.

Känn ingen stress, bara för att du är på en punkt i ditt liv betyder det inte att du kommer stanna där för alltid. Man måste tänka att allt löser sig, för det gör det. Det kommer det alltid att göra. Kanske inte just nu, kanske inte imorgon, men det kommer alltid att fixa sig. Lita på processen och vägen dit!Våga chansa

Många är alldeles för rädda för att misslyckas och provar därför inte alls. Ingen människa har kommit någonstans utan misslyckanden längs vägen. Att misslyckas är en lärdom som stärker i slutändan, något som lär och utvecklar oss. Man har aldrig något att förlora på att chansa. Förutom möjligtvis pengar, men det är något som alltid kommer att vara i rullning och som faktiskt går att tjäna ihop igen.

Man måste våga misslyckas för att lyckas. Så testa dig fram och känn efter! Om inte en väg går kanske en annan väg funkar. Kämpa för ditt mål och dina drömmar, inget i livet kommer gratis. Det är du som vinner på att våga chansa!Se målet framför dig

Blunda och föreställ dig själv framme vid mållinjen. Hur du kommer må och hur du kommer känna. Detta är ett tips jag hörde i Framgångspodden och som för mig har fungerat toppen. Att föreställa sig situationen ur ett lyckat perspektiv. Det kan handla om en redovisning eller tävling. Att du står där rak i rygg och levererar till hundra procent och lite till. Efteråt väntar applåder och du har utfört världens bästa redovisning.

Genom att ge oss själva en bra bild gör det också att vi tror mer på oss själva. Att vi faktiskt har förmågan att lyckas och går in med en positiv inställning. Ditt mindset är bland det mäktigaste som finns! Om du tror att du kommer att lyckas, kommer du också att lyckas!Ändra din inställning

Vi tar en jobbintervju som ett exempel. Du kan gå in med en osäker inställning och med en bild av att du inte är tillräckligt bra för jobbet. Något som troligtvis kommer leda till att din prestation under intervjun inte blir maxad eller så som du ville att det skulle gå.

Därför kan du istället ändra din inställning och gå in med tänket att "Det här fixar jag", "Jag är grym och den mest kvalitativa för det här jobbet"eller "Varför skulle dem inte vilja ha mig? Jag är ju ett kap!". Till slut kommer ditt tankesätt att vändas. Det i sin tur kommer leda till att du i allt fler situationer kommer tänka såhär automatiskt. Ett positivt tänkande är det som får oss att växa.Fake it until you make it

Antagligen något som de flesta hört talas om. Det hänger ihop lite med övergående punkt till en viss del. Självklart ska du inte bli en helt annan person och sluta vara dig själv. I slutändan skulle det bara bli jobbigt att hålla upp en fasad. Det jag pratar om är att lura sig själv att tro på sig själv. Om du låtsats att du är grym och bäst på något, finns det också en större chans att du blir det. Tänk dig att du redan är där du drömmer om att vara och agera utifrån det.Är det något du vill otroligt mycket, tro på dig själv och bara go for it! En dag kommer du att stå där i din dröm och på vägen dit ska du ha jädrans kul! Glöm inte att tro på dig själv och din väg. Du är otroligt grym och jag vet att du klarar allt så länge du har viljan till det!


Gillar

Kommentarer

wilmamelin
wilmamelin,
Tessjohans
Tessjohans,
Åh tack!! ❤️nouw.com/tessjohans
ineees
ineees,
Fint inlägg<3nouw.com/ineees
Tessjohans
Tessjohans,
Tack så mycket, vad glad jag blir! <3nouw.com/tessjohans
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229