Satt och kikade musikvideos på vårt kära youtube när det slog mig, varför inte göra en lista kring detta? Slängde händerna i luften, tänkte yes det gör vi och började hitta på.

Så här mina vänner, har jag satt ihop en liten kul lista till er!


En favorit-video just nu:Går det annat än att älska denna video? Så klockren på något vis. Älskar hela idéen och självklart låten också! Tryck på play vetja!


En video med snygg koreografi:Ska erkänna att jag har försökt lära mig denna koreografi. Särskilt under tiden jag lagar mat. Älskar sättet deras kroppar rör sig, ser liksom så mjukt ut. Återkommer när jag lärt mig hela dansen haha!


En mysig video:Det är något som händer i hela mig när jag hör den här låten. Är fullkomligt kär. Likaså i videon, den grabbar tag om hjärtat.


En nostalgi-video:Okej det fick bli två. Hade egentligen minst fem till jag ville visa er.

Minns när tv:n lystes upp av MTV hemma i vardagsrummet. På tiden det bara spelades musikvideos. Hur man liksom beundrade och kunde kolla låt efter låt.

Och måste bara flika in, Pink, hon är ju ändå för himla cool?


En video som berör:Minns att jag grät första gången jag såg denna. Att den var så stark, fick mig att tänka till. Vi får bara ett liv och det ska levas till fullo.

I owned every second that this world could give
I saw so many places, the things that I did
Yeah with every broken bone
I swear I lived


En power-video:Dua Lipa. Som jag avgudar denna kvinna. Tycker hon är gryyymt cool!! Så mycket power i henne. Hon förtjänar en plats på listan.


En svensk video:Vet inte hur många gånger jag tryckt på play. Tröttnar aldrig. Beundrar hur de har lyckats få allt i en tagning, dansarna, Maggio och ja egentligen allt.


Och det var allt för denna gång!


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229