måndagstexter om kärlek


Du såg henne i mitten av centralen. Hon hade långt hår nu, bytt ut den slitna resväskan mot en ny brun. Var hon lycklig? Klart hon var, hennes ögon lyste. Hon kollade på honom, han som höll henne i handen, hoppade som om hon vore exalterad över något. Precis som hon brukade göra med dig. Men den här gången drunknade du i ett folkvimmel av kostymnissar och skolbarn. Lät varenda en trampa på ditt hjärta.

Du har fallit isär framför henne. Rödgråtna kinder med glass i en soffa. Hon vet exakt vad du tänker, hur du fungerar och vilken sida du sover på. Det var ett annat universum, där ni lämnade varandra och lät allt förfalla. Agerar numera som främlingar i en småstad.

Vi skildras i livsöden under tron på allt som är menat att bli. Ibland kraschar vi ett tag, gråter till döds innan vi finner oss i en acceptans. Två år senare har vi glömt hur det kändes, älskar att allt blev som det blev.
#nouw #nouwinspo #bestofnouw #kärlek #skriva #skriverier

Gillar

Kommentarer

sarakarlssonsse
sarakarlssonsse,
Lika vackert som alltid ♡ Du är så oerhört duktig!nouw.com/sarakarlssonsse
Tessjohans
Tessjohans,
Åh tack finaste Sara! <3nouw.com/tessjohans
Lillystromqvist
Lillystromqvist,
Wow, säger som överstående talare; du är så oerhört duktig och du skriver så otroligt vackert! <3 Magi skapas hos dig!nouw.com/lillystromqvist
Tessjohans
Tessjohans,
Åh men tusen tack finaste Lilly! <3nouw.com/tessjohans
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229