Hoppas ni firade in 2019 på ett megabra sätt! Oavsett om det firades med middag, fest eller en kväll hemma!

Som ni vet kommer ju oftast ett nytt år med löften. Långsiktiga som kortsiktiga. Det blir ju som att öppna ett nytt kapitel i sitt liv. En perfekt tid för ny start!

Jag har inga direkta löften utan mer mål. Sådant jag vill uppnå under 2019.⭐︎ Läsa Engelska och göra Högskoleprov.

Under gymnasiet läste jag inga kurser som gav meritpoäng. Oturligt nog. Min tanke var att aldrig gå högskolan eller plugga vidare på något sätt. Ville mest ha kul under tiden som 16-19 åring och tänkte inte så mycket på framtiden.

Men nu när jag väl har kommit på vad jag vill, ska jag göra allt för att ta mig in på utbildningen. Därför ska jag under våren plugga engelska 7 och göra högskoleprovet. Ser konstigt nog fram emot detta. Kanske för att det är något jag gör för mig?


⭐︎ Komma in på journalistutbildning.

Och det är då detta ovanstående punkter ska leda mig till. Jag ska under hösten 2019 börja plugga journalistik. Har tittat ut ett par olika städer som jag tänkt söka till när ansökan öppnar senare i vår. Spännande om något!


⭐︎ Ta hand om mig själv.

Detta ska ju egentligen alltid vara en punkt som man bär med sig. Att man tar hand om sig själv både psykiskt och fysiskt. Lyssna på magkänslan och våga avbryta om något inte känns rätt. Vila en extra dag efter febriga tider och inte ge sig på träningen direkt. Det är okej att vila. Hellre vila för mycket än för lite.


⭐︎ Skriva.

Fortsätta skriva helt enkelt. Har ju börjat på några texter jag tänkt skicka in till tidningar och liknande. Men har liksom inte blivit helt klar ännu. Har under julen nästan levt på jobbet. Så tänker att nu efter nyår, det är nu det blir. Jag ska sätta mig ner och skriva klart dessa texter.


Vad har ni för planer och drömmar inför 2019?


Gillar

Kommentarer

Enylja
,
Åh, så himla bra mål ju! Och när en vet vad en vill göra så blir en ju så mycket mer motiverad. Håller tummarna att allt ska gå vägen för dig! 💕nouw.com/enylja
Tessjohans
,
Åh men tack! Håller verkligen med, blir ett helt annat driv och motivation i det hela, tack så mycket! Hoppas du haft ett fint nyårsfirande och en bra start på året ❤️nouw.com/tessjohans
megkaup
,
heja dig och dina mål! hoppas du kommer in på din drömutbildning 😘nouw.com/megkaup
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229