16 juni 14:03

Ted - min lillebror - har kommit hem igen, efter nio månader. Det skulle firas. Jag drog ihop ett gäng för överraskning och tog med mig Ted på shoppingtur. Under tiden trillade allihop in hemma hos mamma och pappa. Jag och Ted springer in och ut i affärer. Han går runt ovetandes och jag fördröjer tiden, för att alla ska hinna samlas.

När garageporten långsamt glider upp syns endast ben, som sedan övergår till hela kroppar, så fort porten försvinner. Gissa om han blev glad. Där står alltså fina killar och välkomnar honom innan grillning och kubb. Blev en väldigt fin lördagkväll.Förutom det har jag varit i Kalmar och hittat lägenhet. Planerat flytt i massor med mamma. Magkänslan är med den också. Den säger ja ja ja. Det här blir bra. Tiden är rätt nu. Jag är rätt nu. Mer redo. Sedan förra flytten har jag lärt mig så mycket mer om mig. Om vem Tess är.

Kan låtas klyschigt, eller ja det låter klyschigt. Men så är det. Jag blir mer och mer mig. Hela tiden. Synen på livet, målen och tankarna förändras. Förvandlas. Formas i takt med erfarenhet. Likaså säkerheten. Den som sägs komma med åldern, den smyger sig på. Får mig att finna acceptans och mod.


Gillar

Kommentarer

SimonAndersson
,
Dina fina texter 😊nouw.com/simonandersson
Jozzan95
,
Va fint gjort av er ❤️nouw.com/jozzan95
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229